tid

Avgångstider 05.45 Varberg station, 07.30 Göteborg, 08.15 Borås, 10.00 Jönköping och ytterligare ett tiotal orter längs med vägen.

Dag 1. Hemorten – Stockholm
Vi beger oss med buss till Stockholm där vi går ombord på vårt Tallink Silja-fartyg som tar oss ut i Stockholms vackra skärgård. Under resan bor vi i tvåbäddshytt med båda sängarna på golvet. Ombord på fartyget finns relaxavdelning, en välsorterad taxfreebutik och flera barer. För dem som önskar erbjuds det middagsbuffé som behöver förbokas inför resan. Pris fr. 330:-. Efteråt blir det dans och underhållning.

Dag 2. Helsingfors, Tallinn eller Riga
Efter frukost anländer vi till vår destination. Den som så önskar kan boka en sightseeingtur. Denna genomförs direkt vid ankomst och varar cirka 1,5–2 timmar. Pris fr. 195:-. Annars är dagen fri till eget förfogande. Under tidig kväll är det dags för fartyget att vända hemåt igen och vi tillbringar ännu en natt på Östersjön. För den som vill går det att köpa till middagsbuffé även denna kväll. Både sightseeingtur och middag förbokas inför resan.

Dag 3. Stockholm – Hemorten
Vi äter frukost ombord innan fartyget anländer till Stockholm. Vår buss beräknas avgå hemåt klockan 11.00 och vara åter i Göteborg vid 18-tiden.

Ingår: Buss t/r · 2 övernattningar i insides dubbelhytt · 2 frukostar
Tillägg: Enkelhytt insides från 200:- · dubbelhytt utsides från 420:- per hytt · middagsbuffé · tillvalsutflykt
Resevaluta: Euro
Speciellt: Pass måste visas vid ombordstigning oavsett ålder. Åldersgräns 23 år. Barn och ungdomar endast i målsmans sällskap. På avresan 18/5 och 9/11 går fartyget ej till Helsingfors och på avresan 1/6 går fartyget ej till Riga

Andra liknande resor:

Finland

Finland

Riga och Tallinn

Estland runt

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se