Hurtigruten

Kirkenes – Bergen

Resan har för tillfället inga planerade avresedatum. Återkom gärna vid ett senare tillfälle.

clock
Avgångstider
08.30 Ulricehamn, 09.00 Borås, 10.00 Göteborg, 10.20 Kungälv, 11.05 Uddevalla och ytterligare ett tiotal orter i södra Sverige.

Hurtigruten etablerades redan 1893 och sträcker sig mellan Bergen i söder och Kirkenes i norr. Under denna södergående resa tillbringar vi fem nätter ombord och gör en rad spännande utflykter, bland annat till Nordkapsklippan och Nidarosdomen. Norges storslagna natur med dramatiska berg, fridfulla fjordar och otaliga öar ger minnen för livet.

utökaHurtigruten
info
IngårIngårFlyg Oslo–Kirkenes · 2 övernattningar i dubbelrum · 5 övernattningar på Hurtigruten i insides dubbelhytt · 7 frukostar · 7 middagar · 6 luncher · utflykt Kirkenes · utflykt Nordkap · inträde till Hurtigrutemuseet · stadsrundtur Trondheim med Nidarosdomen · reseledare
TilläggTilläggEnkelhytt och enkelrums tillägg från 6 975:-, vissa avgångar enbart på förfrågan · tillvalsutflykter · uppgradering till andra hyttkategorier (tilläggen varierar mellan de olika fartygen)
ValutaValutaNorska kronor
SpecielltSpecielltAvresan 12/7 är 9 dagar då vi övernattar och äter middag på Scandic Oslo Airport Hotel dag 1 på grund av tidig avresa med flyg dag 2. Det är möjligt att registrera ett betalkort ombord på Hurtigruten och betala alla kostnader på en nota. De som väljer att göra detta behöver endast en mindre summa kontanter.

4.5/5

Helhetsomdömen från 460 resenärer.

Läs fler omdömen

full star
full star
full star
full star
half star
Stockelberg E
full star
full star
full star
full star
full star

Jättenöjda med vår reseledaren Peter och den lösning som Rolfs anställda och Peter presenterade. Peter är den bästa reseledare jag träffat. Trevlig, påläst, serviceinriktad.

Wallenberg P
full star
full star
full star
full star
full star

Hela resan var magisk!! Ingela guidade med stor kunskap om landskap och kultur, suverän! Skulle gärna göra om den imorgon. Busschauffören Claes körde oss säkert, han var jättetrevlig och bjöd också på gott kaffe!