Hurtigruten Vinter

Arktisk vinterresa med Hurtigruten

Nordkalotten har i alla tider fascinerat oss människor och nu erbjuder vi en resa under vintertid med goda chanser att få uppleva det magiska norrskenet. Under vår resa tillbringar vi fem nätter ombord och gör en rad spännande utflykter.

utökaHurtigruten Vinter
info
IngårIngårFlyg Oslo - Bodö · Fyg Evenes - Oslo · en övernattning i dubbelrum · 5 övernattningar på Hurtigruten i insides ospecificerad dubbelhytt · 6 frukostar · 6 middagar · utflykter enligt program· reseledare
TilläggTilläggEnkelhytt och enkelrumtillägg från 2575:- · Hytterna är ospecificerade och uppgradering till andra hyttkategorier är ej möjligt
ValutaValutaNorska kronor
SpecielltSpecielltDet är möjligt att registrera ett betalkort ombord på Hurtigruten och betala alla kostnader på en nota. De som väljer att göra detta behöver endast en mindre summa kontanter. Tänk på att ta med rejäla och varma vinterkläder. Det finns inga garantier för att få se norrsken även om chanserna är goda.

4.6/5

Helhetsomdömen från 19 resenärer.

Läs fler omdömen

full star
full star
full star
full star
half star
Jonsson K
full star
full star
full star
full star
full star

Tycker att ni skall ha kvar Hurtigrutten som vinter resa. Det var en fantastisk upplevelse. Nu hade vi ju ordentligt med tur när det gäller vädret. Strålande sol !!

Widerström M
full star
full star
full star
full star
full star

Det var en fantastisk resa på alla sätt och vis. Kunde inte vara bättre. Allt stod oss bi, vädret, norrskenet, landskapet, lokala guiderna och till detta vår reseledare! Tack tack!