Hurtigruten Vinter

Arktisk vinterresa med Hurtigruten

Resan har för tillfället inga planerade avresedatum. Återkom gärna vid ett senare tillfälle.

clock
Avgångstider
06.20 Ulricehamn, 06.50 Borås, 07.50 Göteborg, 08.10 Kungälv, 08.55 Uddevalla och ytterligare ett tiotal orter i södra Sverige.

Nordkalotten har i alla tider fascinerat oss människor och nu erbjuder vi en resa under vintertid med goda chanser att få uppleva det magiska norrskenet. Under vår resa tillbringar vi fem nätter ombord och gör en rad spännande utflykter.

utökaHurtigruten Vinter
info
IngårIngårFlyg Oslo - Bodö · Flyg Evenes - Oslo · en övernattning i dubbelrum · 5 övernattningar på Hurtigruten i insides ospecificerad dubbelhytt · 6 frukostar · 6 middagar · utflykter enligt program · reseledare
TilläggTilläggEnkelhytt och enkelrumtillägg från 2975:- · Hytterna är ospecificerade och uppgradering till andra hyttkategorier är ej möjligt
ValutaValutaNorska kronor
SpecielltSpecielltDet är möjligt att registrera ett betalkort ombord på Hurtigruten och betala alla kostnader på en nota. De som väljer att göra detta behöver endast en mindre summa kontanter. Tänk på att ta med rejäla och varma vinterkläder. Det finns inga garantier för att få se norrsken även om chanserna är goda.

4.6/5

Helhetsomdömen från 20 resenärer.

Läs fler omdömen

full star
full star
full star
full star
half star
Anonym
full star
full star
full star
full star
full star

En fantastisk resa så väl planerad. Prescis det som jag varit ute efter. Har sommartid rest från Kirkenes-Bergen vid ett tillfälle samt gjort ett stort antal resor på kortare turer som reseledare. Detta var ett stort drömmål som förverkligades. Tänk att få göra en sådan resa med bästa väder, sol, norrsken och bara lite vind. Nu är mina äventyr med Norge, med ålderns rätt, avslutade. En resa som jag verkligen kan och vill rekommendera och hoppas att den återkommer.

Widerström M
full star
full star
full star
full star
full star

Det var en fantastisk resa på alla sätt och vis. Kunde inte vara bättre. Allt stod oss bi, vädret, norrskenet, landskapet, lokala guiderna och till detta vår reseledare! Tack tack!