tid

Avgångstider Avgångar från ett 40-tal orter i Västsverige och utmed resvägen mot Stockholm, från Halmstad i söder till Stockholm i norr.

Dag 1. Hemorten – Kryssning
Resan startar från flera olika orter i Västsverige. Under resans gång stannar vi för kaffepaus och lunch. Birka Cruises kryssningsfartyg avgår från Stockholm 17.00. Före middagen samlas vi och våra reseledare får presentera sig och det blir lite underhållning. Därefter sätter vi oss till bords och njuter av Birka Cruises julbordsupplevelse Vintersmak. En magisk afton i en tindrande värld av is och rimfrost utlovas. På kvällen blir det underhållning som varar långt in på småtimmarna.

Dag 2. Kryssning – Hemorten
Båten anländer till Mariehamn tidigt på morgonen och vänder åter mot Stockholm efter ett par timmar. Vi äter stor sjöfrukost ombord samtidigt som vi njuter av den vackra skärgården. Under dagen bjuds det upp till dans och vi har även möjlighet att ta del av allt som fartyget erbjuder, såsom pool och taxfree-shopping. Vi anländer 14.00 till Stockholm där vår buss väntar. Under hemresan stannar vi för rast utefter vägen och beräknar att vara i Göteborg cirka 21.30.

Ingår: Buss t/r · en övernattning i insides dubbelhytt · en frukostbuffé · en julbordsbuffé inklusive dryck · reseledare
Tillägg: Enkelhytt från 150:- · utsideshytt från 250:- per hytt
Speciellt: OBS! Giltig ID-handling måste visas vid ombordstigning. Giltig ID-handling för nordiska medborgare är t.ex. körkort utfärdat i Norden, pass och nationellt ID-kort. För övriga EU-medborgare gäller pass. Medborgare utanför Norden och EU behöver uppvisa pass och från vissa länder även visum. Åldersgräns 23 år, legitimation måste medtagas oavsett ålder.

Andra liknande resor:

Reseträffen 45 år

Åland

Ålandskryssning

Åland

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se