tid

Avgångar från ett 40-tal orter i Västsverige och utmed resvägen mot Stockholm, från Halmstad i söder till Stockholm i norr.

Dag 1. Hemorten – Kryssning
Resan startar från flera olika orter i Västsverige. Under resans gång stannar vi för kaffepaus och lunch. Birka Cruises kryssningsfartyg avgår från Stockholm 17.00. Före middagen samlas vi i Club Maritim där våra reseledare presenterar sig och det blir lite underhållning. Därefter sätter vi oss till bords och njuter av Birka Cruises nya julbordsupplevelse som i år har fått namnet Vintersmak. En magisk afton i en tindrande värld av is och rimfrost utlovas. På kvällen blir det underhållning som varar långt in på småtimmarna.

Dag 2. Kryssning – Hemorten
Båten anländer till Mariehamn tidigt på morgonen och vänder åter mot Stockholm efter ett par timmar. Vi äter stor sjöfrukost ombord samtidigt som vi njuter av den vackra skärgården. Under dagen bjuds det upp till dans och vi har även möjlighet att ta del av allt som fartyget erbjuder, såsom pool och taxfree-shopping. Vi anländer 14.00 till Stockholm där vår buss väntar. Under hemresan stannar vi för rast utefter vägen och beräknar att vara i Göteborg cirka 21.30.

Ingår: Buss t/r · en övernattning i insides dubbelhytt · en frukostbuffé · en julbordsbuffé inklusive dryck · reseledare
Tillägg: Enkelhytt 150:- · utsideshytt 200:- per hytt
Speciellt: Åldersgräns 23 år, legitimation måste medtagas oavsett ålder.

600 personer ger den här resan
helhetsomdömet 4.5 av 5
Läs omdömen här

stjärna stjärna stjärna stjärna stjärna

Andra liknande resor:

Reseträffen 44 år

Helgkryssning Birka

Ålandskryssning

Åland

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se