Kryssning Kroatien

De tusen öarnas land

Vi gör en härlig kryssning längs den magnifika dalmatiska kusten och dess vackra öar. Under sju dagar på Adriatiska havet åker vi från en ö till en annan och tittar på sevärdheter. Vi besöker flera mysiga städer och njuter av uppfriskande bad i det turkosblå havet.

utökaKryssning Kroatien
info
IngårIngårFlyg t/r · transfers · kryssning 7 nätter ombord i 2-bädds undre däck · 7 frukostar · 7 luncher · en kaptensmiddag · hamnavgifter · utflykter enligt program · reseledare
TilläggTilläggHytter på huvuddäck från 995:- per hytt · enkelhytt från 4 495:- · Dricks ombord tillkommer och betalas kontant på plats efter kryssningens slut. Summan för detta brukar ligga på cirka 3 euro per dag och person.
ValutaValutaKuna
SpecielltSpecielltFartyg meddelas två veckor före utresa. Avresan 28/8 har ett eget program och körs utan reseledare. Utöver drick tillkommer en avgift för Nationalparken Mjet på cirka 17 Euro per person som betalas kontant på plats.

4.5/5

Helhetsomdömen från 229 resenärer.

Läs fler omdömen

full star
full star
full star
full star
half star
Anonym
full star
full star
full star
full star
full star

Skriv att det är att föredra konan framför euro! Annars var det en fantastisk resa med seriösa guiden Elin och härlig besättning.

Stenblock I
full star
full star
full star
full star
full star

Vår reseledare Sophie var otroligt bra, mycket kunnig och hjälpsam.Hon fanns till hands hela tiden.