Kundrecensioner

4.75 genomsnitt baserat på 370 recensioner.


5
280
4
87
3
3
2
0
1
0


Lind E - deltagare på resan 2019-10-22

Det var en intensiv men mycket intressant resa. Mats är en fantastisk guide som kan allt om Kina.

Anonym - deltagare på resan 2019-10-22

Resan var fantastik och oförglömlig. Mats var fantastisk reseledare med otroliga kunskaper om Kina i både dåtid och nutid.

Chiöth S - deltagare på resan 2019-10-08

Reseledaren Mats Ahlbäck är en fantastisk bra reseledare, mycket kunnig, flexibel och väldigt trevlig som person.

Josefsson - deltagare på resan 2019-10-08

Välplanerad resa. Duktig och lyhörd reseledare. Lokalguider varierade en aning men ingen som förtjänar negativ kritik. Maten var som förväntad, kinesisk och överlag av utmärkt standard.

Anonym - deltagare på resan 2019-10-08

Fantastisk reseledare. Tack Mats.

Mazari S - deltagare på resan 2019-09-11

Tack för en underbar resa.Har sett mycket under denna resa. Och tack till reseledaren Marie Louise.

Högvall B - deltagare på resan 2019-09-11

Fantastisk resa med suverän guide (Marie Louise). Tack för en suverän resa.

Anonym - deltagare på resan 2019-09-11

Vi är mycket imponerade av Marie-Louise, vår kunniga reseledare.

Marcusson A - deltagare på resan 2019-05-14

Hela resan har varit magisk! Jag kan verkligen rekommendera denna resa till andra! Mats är en fantastisk guide. Kunnig, trevlig och gör allt intressant på ett personligt sätt. Väldigt uppskattat! Skulle gärna åka på fler resor med honom som guide. Tack för en underbar resa!

Rönbäck P - deltagare på resan 2019-05-14

Mycket bra reseledare som var otroligt kunnig och serviceminded. Tog hand om oss på ett suveränt sätt utan att vara påträngande. Man har verkligen fått valuta för pengarna och minnen för livet. Utflykterna var bra och välorganiserade som helhet. Mycket duktiga busschaufförer som snabbt o h smidigt tog oss fram i trafiken. Kändes tryggt att åka med trots mycket trafik och trånga gränder. Tycker att er resa till Kina var fantastisk och kan varmt rekommendera andra att åka med Rolfs. Jämförde innan resan vad som ingick i paketet med andra researrangörer och valde er och ni har verkligen uppfyllt våra önskningar på ett bra och prisvärt sätt. Även bra att ni på ett personligt och trevligt sätt skickar små påminnelser via sms.

Brav L - deltagare på resan 2019-05-14

En mycket intensiv och prisvärd resa där i stort sett alla luncher och middagar ingick i resans pris. Vår reseledare, Mats, var helt fantastisk. Otroligt kunnig, engagerad, positiv och omhändertagande. Vi kände verkligen att han gjorde sitt yttersta för att vi alla skulle trivas och få ut mesta möjliga av resan. Vi är supernöjda med resan och mycket beror på Mats suveräna guidning och på alla de mysiga och goa människor som var med på resan.

Sofie - deltagare på resan 2019-05-14

Mycket bra resa! Otroligt bra planerat och genomfört! Det som imponerade mest var helt klart reseledaren, Mats! Sjukt så mycket han kan! Det gjorde hela resan helt otrolig! Klart alla platser vi såg var intressanta, men hur intressanta hade dom varit om inte Mats hade kunnat det han kan! :)

Jimmy,Edwin - deltagare på resan 2019-04-16

Fantastisk resa med en fantastisk reseledare kunnig och lugn .

Anonym - deltagare på resan 2019-04-16

En intensiv men helt fantastisk resa med en MYCKET duktig reseledare som gav oss kunskap om allt. Stor eloge till Kerstin! Har aldrig upplevt så mycket på så kort tid. En toppenresa vi aldrig glömmer.

Anonym - deltagare på resan 2019-04-10

Som helhet en fantastisk upplevelse med en mycket kunnig reseledare.

Bergstrand M - deltagare på resan 2018-10-09

En mkt bra resa i ett högt tempo som genomfördes på bästa sätt med en organiserad, klok och kunnig Resledare som var lugn och informativ och hon hade goda engelska kunskaper när hon översatte våra guider.

Johansson K - deltagare på resan 2018-10-09

En helt fantastisk resa med mängder av aktiviteter, som gav oss en mycket bra bild av hur kineser levde både förr och idag. Hade jag rest på egen hand hade jag inte hunnit med en bråkdel av allt det som nu hanns med. Vill samtidigt rikta ett stort TACK till reseledaren Anki för hennes lugna och proffsiga sätt att ta oss runt till alla platser och i god tid informera oss om vad som väntade!

Annebäck - deltagare på resan 2018-10-09

Ett mycket välfyllt program, mycket uppskattat. Smidigt att dryck och mat ingick.

Rask K - deltagare på resan 2018-10-09

En fantastisk resa med ett späckat program där vi fick se och uppleva massor. Vi är mycket nöjda med vår reseledare Anki som är lugn och tydlig i sin kommunikation. Alla de lokala guiderna var kunniga och talade bra engelska. Kan varmt rekommendera att resa till Kina med Rolfs resor.

Eriksson - deltagare på resan 2018-10-09

Överlag trevliga och bra guider hela vägen. En resa man fick uppleva väldigt mycket tycker vi.

Johnsson K - deltagare på resan 2018-10-09

Jag tyckte vi fick se jättemycket på kort tid. Bra sammanhållning och väldigt bra reseledare.

Samuelsson I - deltagare på resan 2018-10-09

Vår reseledare Anki var väldigt bra och en duktig reseledare. Detta yrke passar henne perfekt. Ordning o reda, kunnig, fanns där för alla o pratade med alla. Hon hade ett väldigt tålamod o är alltid glad och positiv. Åker jag fler gånger med Rolfs är jag glad om reseledaren är lika positiv, glad o finns där för alla.

Edvardsson L - deltagare på resan 2018-10-09

Det var min absolut bästa resa hittills. Allting var toppenbra. Flyg, hotell, mat, utflykter. Programmet i helheten var väldigt givande. Och det bästa av allt nämnd sist: reseledaren A.C.Berglund. Tack ska du ha A.C.

Anonym - deltagare på resan 2018-09-11

Är nöjd men långa dagar ibland. Men vi fick se och höra mycket och jag tycker att vi såg det man ville se.

Anonym - deltagare på resan 2018-05-15

Mycket bra reseledare Marie- Louise och guiderna Sandy i Peking , Steve i xian och darren i Shanghai.

Curth H - deltagare på resan 2018-05-08

Fantastisk reseledare. Kerstin är som en uppslagsbok kan svara alla på allt. Omtänksam om oss alla på resan så vi alla får ut så mycket som möjligt av vår resa.

Falkmar C - deltagare på resan 2018-05-08

Fantastisk reseledare som var som ett levande uppslagsverk, men också med ett mycket trevligt bemötande.

Anonym - deltagare på resan 2018-05-08

En alldeles utmärkt kultur och bildningsresa till Kina. Vår guide Kerstin, som talar kinesiska, lotsade oss igenom Kinas historia och kultur med mycket stor kunskap på ett behagligt sätt. Resan var bra planerad och fullspikad från morgon till kväll. Hotellen och mat var mycket bra. Förutom alla inplanerade aktiviteter, var våra höjdpunkter att se Shanghai by Night från båt, att åka höghastighetståg, och sist men inte minst, Kerstins fantastiska berättarkonst om det gamla och nya Kina. Tack för att vi fick vara med.

Algotsson T - deltagare på resan 2018-04-17

Tack för den fina hjälpen vi fick av Er då vi sökte visum till Kina. Vår reseguide Sigge var alldeles utmärkt.

Anonym - deltagare på resan 2017-10-10

Mycket innehållsrik och intressant. Kerstin är mycket kunnig och hade stort tålamod med gruppen.

Johansson A - deltagare på resan 2017-10-10

En väldigt intressant resa, mycket beroende på vår guide Kerstin, som hade goda kunskaper och en förståelse för den kinesiska kulturen som hon förmedlade till oss på ett underhållande och trevligt sätt. Ett fullspäckat dagsprogram där vi fått se och uppleva så mycket från tidig morgon till sen kväll. Resan har verkligen berikat oss.

Linden L - deltagare på resan 2017-10-10

En fantastisk resa som gav 100% med reseledare Kerstin och lokala guider som delade med sig utav sina kunskaper om Kina. Det var Kerstin som gav resan sin helhet med sina kunskaper och spännande berättelser, hon hade svar på allt vi ville veta och hon berättade historier om gamla / nya Kina.

Sandblom L - deltagare på resan 2017-09-19

Fantastisk bra reseledare, resan överträffade våra förväntningar . Lite mer tid vid muren, i övrigt bra planerat och ordnat!

Westler S - deltagare på resan 2017-09-19

Utflykter: Jag var med på alla programpunkter utom sists dagen, då jag besökte Shanghais museum, vilket jag rekommenderar till nästa resa. Maten som vi fick under resan var mycket bra, ibland utmärkt. Programmet var väl upplagt, men lite kompakt. Reseledaren Peder Christensen har stora kunskaper om Kina och kunde förmedla dem på intressant sätt. Där har ni gjort ett fynd, ta väl hand om honom!

Thomas - deltagare på resan 2017-09-19

Utmärkt resa och upplägg. Reseledaren Peder C kunnig trevlig och social. Bra mat och många intressanta besök på olika platser.

Anonym - deltagare på resan 2017-09-05

En oförglömlig resa både i tid och rum. Stor eloge till Peder som mycket proffsigt,lugnt och sakligt lotsade oss genom landet och dess intressanta historia. Här har Rolfs hittat ett Ess i rockärmen. Ett extra plus för sista dagen i Shanghai med de extra frivilliga utflykterna. Omnämnas skall också de duktiga lokal guiderna. Rolfs överraskar alltid positivt.

Abdellah - deltagare på resan 2017-09-05

Peder är en fantastisk reseledare. Han är mycket kunnig och engagerad. Han levandegör Kinas historia med sitt kunnande och sin berättarkonst.

Anonym - deltagare på resan 2017-09-05

En fantastiskt bra reseledare!

Olofsson E - deltagare på resan 2017-09-05

Vår reseledare var som ett lexikon, kändes som han kunde allt om de utflykter och resmål vi gjorde. Vi är helnöjda med Peder Christensen.

Ilsson N - deltagare på resan 2017-04-18

Resan var helt otroligt bra, man fick så mycket för pengarna.

Jan henriksson - deltagare på resan 2017-04-11

Hej, er resledare Kerstin är något utöver det vanliga kunnig, trevlig, intressant, fantastiskt duktig. Hon har helt otrolig kunskap om allt som har med kina att göra hon gör er resa otroligt givande!

Bonnier B - deltagare på resan 2017-04-11

Många Rosor: Kanon Guiden Kerstin. Det märktes att Kerstin är rutinerad och jobbat med detta service jobb som guide länge, med en stor kunskap, passion och flexibilitet. När det regnade på förmiddagen ändrade hon programmet och vi gjorde eftermiddagsplanen på förmiddagen och tvärtom. Lokalguiderna Stephanie i Peking och Darren i Shanghai var så trevliga och hjälpsamma.

Emanuelsson M - deltagare på resan 2017-04-11

Reseledare Kerstin är ett superproffs med sin enorma Kinakunskap som hon förmedlar på ett mkt behagligt sätt. Kerstin får 5 stjärnor av vårt 11-åringa barnbarn, mamma och mormor & morfar.

Dalväg T - deltagare på resan 2016-09-27

Vi har haft en utmärkt reseledare. Peder Christensen var helt fantastisk! Xiaolin Zhang på Asian Trails hjälpte oss på ett utmärkt sett när vi skulle åka tåg till Xian. Om möjligt, skicka ett stort TACK från oss till henne.

Rvidsson I - deltagare på resan 2016-09-27

Vår guide, Peder Christensen var ett levande uppslagsverk med svar på alla frågor vi ställde. Han var därtill flexibel och mycket villig att göra vår resa så bra som det bara gick. De lokala guiderna var ett bra komplement till Peder och minst lika måna om att vi hade det bra.

Bengtsson A - deltagare på resan 2016-09-04

Kerstin var fantastisk och resan var välorganiserad och gick i ett högt tempo. Men det gjorde att vi hann med att se mycket.

Ericson C - deltagare på resan 2016-09-04

Kerstin är den bästa reseledare jag har mött! Otroligt kunnig enormt bra att organisera! Har rest mycket men jag vill nog säga att detta var den bästa resan någonsin mkt tack vare Kerstin

Margot Lars-Erik Forsberg - deltagare på resan 2016-09-04

Var rädd om Kerstin Andersson. En fantastisk guide och reseledare. Ett högt tempo, men säkert nödvändigt för att hinna med allt sevärt i detta land.

Grimmbråten A - deltagare på resan 2016-09-04

En helt underbar resa och en FANTASTISK reseledare som var otroligt kunnig och fick vår resa att bli till ett oförglömligt minne.

Karin o Ulf Stålby - deltagare på resan 2016-09-04

Vi tycker att resan var en fullpoängare mycket beroende på Kerstins kunskap och engagemang. Allt var noga planerat och funkade, helt enligt våra förväntningar. Att sedan övriga resenärer var mycket trevliga var ju ytterligare en bonus.

Kangas L - deltagare på resan 2016-09-04

En helt underbar resa med en helt fantastisk reseledare, Kerstin. Alla utflykter blev otroligt intressanta med hennes berättelser och kommentarer om platserna vi besökte och om Kinas historia. Kerstin otroligt kunnig och trevlig. 5 stjärnor i boken.

Pia Hanski - deltagare på resan 2016-05-03

Jättebra resa med bra lokalguider! Vår guide Kerstin var toppen och hon gjorde ett fantastiskt jobb. Mycket beröm till Kerstin som gav oss en fantastisk resa och ett minne för livet. Hon förgyllde verkligen vår resa med sin kunskap och sina berättelser. Stort tack!

Boman C - deltagare på resan 2016-05-03

Fantastisk reseledare med kunskap, humor och förmågan att hålla ihop alla oss 51 deltagare!

Anonym - deltagare på resan 2016-05-03

Trevligt och bra komprimerad resa, bra mat. Duktig och kunnig reseledare!Intressant historia! Allt gick bra.

Adlén - deltagare på resan 2016-04-19

Inga negativa synpunkter på någonting alls! Resan var mycket innehållsrik och bra utförd!

Ilssonm G - deltagare på resan 2016-04-19

Resan var helt fantastisk och detta mycket tack vare reseledaren Kerstin! Hon var helt otrolig i sin guidning och att ta hand om oss!

Westdahl L - deltagare på resan 2016-04-19

En fantastisk resa med en reseledare som var helt otroligt duktig och kunnig! Även lokala representanter var mycket duktiga!

Unosson L - deltagare på resan 2016-04-12

Reseledaren Sigge var toppen och guiden Darren i Shanghai var också bra. Otrolig bra resa till ett suveränt pris!

Anonym - deltagare på resan 2016-04-05

En otrolig bra resa, till största delen Kerstin Andersons förtjänst! Vilken guide!!!!

Bureson C - deltagare på resan 2016-04-05

Reseledaren Kerstin Andersson var helt fantastiskt bra på allt! Busschaufförerna var väldigt duktiga på att ta sig fram i den enorma trafiken. Hälsa och tacka Kerstin Andersson för en mycket bra och organiserad resa! Lokala reseledarna var också mycket bra.

Philip E - deltagare på resan 2016-04-05

Vår reseledare Kerstin var fantastiskt duktig och väldigt trevlig och hjälpsam!

Andersson G - deltagare på resan 2016-04-05

En mycket trevlig resa fast väldigt tufft program. Men vi fick uppleva så mycket på dom här dagarna, så resan var mycket prisvärd. Våra guider och särskilt Kerstin Andersson var helt underbara! Hennes kunskap om Kina och hennes sätt att dela med sig var helt fantastiskt!

Jönsson M - deltagare på resan 2016-04-05

Reseledaren Kerstin var otroligt duktig, väldigt lugn och hade ett bra djup i sina kunskaper som hon kunde förmedla på ett bra sätt.

Drews L - deltagare på resan 2016-04-05

Kerstin Andersson var helt suverän som reseledare. Mycket välkomponerat program som mer än väl uppfyllde våra förväntningar. Allt klaffade perfekt enligt plan. Mycket minnesvärd resa!

Dalberg M - deltagare på resan 2016-04-05

Otroligt duktig,vänlig och rar reseledare!

Bergström T - deltagare på resan 2016-04-05

Detta är en kanonresa som vi med glädje rekommenderar! Karin Andersson är en fantastisk reseledare!

Anonym - deltagare på resan 2016-04-05

En fantastisk reseledare Kerstin, som är kunnig och hjälpsam på alla sätt! Resan var precis som jag önskade!!

Forsberg M - deltagare på resan 2015-09-15

Jag hade höga förväntningar på resan och de infriades med råge! Kerstin gjorde mer än halva resan med sina kunskaper, sätt och lugn. Det är ju utmärkt att hon pratar kinesiska.Hon är en utmärkt reseledare och jag reser gärna med henne igen!

Anonym - deltagare på resan 2015-09-15

Tack vare Kerstin som reseledare, så blev varje utflykt innehållsrik och intressant! Hälsa och tacka!

Anonym - deltagare på resan 2015-09-15

Utmärkt och mycket kunnig reseledare!Besöken där vi fick se olika hantverk var intressanta. Allt klaffade väl!

Bergström N - deltagare på resan 2015-09-15

Tack för en kanonfin resa! Kerstin var fantastiskt bra! Kunnig, trevlig, sympatisk och trevlig att lyssna på!

Anonym - deltagare på resan 2015-05-12

Jag är mycket nöjd med resan och den överträffade egentligen alla mina förväntningar. Jag har varit över 10 gånger i Kina tidigare i mitt yrke, men aldrig sett några sevärdheter eller att fått saker och ting presenterade för mig på ett professionellt sätt. Mycket givande resa!

Anonym - deltagare på resan 2015-05-12

Vill bara framföra att de kinesiska guiderna på alla tre ställena var helt fantastiska vad gäller sätt och kunskap, allra högsta betyg till dem!

B-MSköldberg - deltagare på resan 2015-04-28

Kerstin var fantastisk reseledare! Lugn och kunnig som en uppslagsbok!

Asp B - deltagare på resan 2015-04-28

Det var en helt otrolig resa. Ska verkligen komma tillbaka!

Tingelholm - deltagare på resan 2015-04-28

Kerstin var en fantastisk reseledare som förgyllde vår resa! Var rädd om henne. Programmet var välkomponerat med trevliga utflyktsmål där Kerstin bidrog med sin kunskap om Kina!

Anonym - deltagare på resan 2015-04-28

Otroligt bra resa där vi fick se och uppleva väldigt mycket! Fantastiskt duktig och påläst guide som gjorde hela resan till en upplevelse.Den bästa guide jag någonsin har åkt med.

Lundberg E - deltagare på resan 2015-04-28

Mycket kunnig och duktig reseledare. Proffsig och trevlig. Använd henne igen. En jätte trevlig resa och jag är mycket nöjd!

Anonym - deltagare på resan 2015-04-28

Jag tycker att det var en fantastisk resa, hur mycket som helst att se och upptäcka!

Anonym - deltagare på resan 2015-04-14

Reseledaren var fantastisk. Kunnig om landet och landets historia. Pratar kinesiska perfekt och var en mycket trevlig person. Resan blev en verklig upplevelse med henne som guide!

Andersson R - deltagare på resan 2015-04-14

Hotel i Xian var Grand Metro Park och där var betyg för hotellet standard 5 samt maten 5. Kerstin Andersson hade mycket stor kunskap i kinesiska språket och Kinas historia. Kerstin bidrog säkert till 95% att intresset var stort, hennes lugn o kunskap om Kina var helt otroligt!

Akersten P - deltagare på resan 2015-04-14

Kerstin som reseledare var en riktig fullträff! Extremt kunnig och erfaren med förmåga att leda gruppen i olika situationer. Hon är värd allt beröm! Mycket innehållsrika utflykter. God bagageservice. En toppenresa!

Observera att kommentarer från tidigare resor kan åsyfta andra hotell, utflykter etc. som var specifikt för just den avgången

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se