Kundrecensioner

4.67 genomsnitt baserat på 357 recensioner.


5
245
4
107
3
5
2
0
1
0


Hansson B - deltagare på resan 2020-01-30

Reseledaren Felipe var mycket hjälpsam, kunnig och trevlig, löste alla problem på bästa sätt.

Anonym - deltagare på resan 2019-12-04

Roberto var kanonbra även de lokala var bra men Roberto är i en klass för sig!

Thuresson K - deltagare på resan 2019-12-04

Över förväntad bra reseledare (Roberto), han är en klass för sig. KALASBRA

Olga - deltagare på resan 2019-11-21

En fantastisk resa. Allt var bra organiserat och planerat. Fina och bekväma hotell. Roberto är en utmärkt reseledare. Kunnig, professionell, engagerad och omtänksam.

Aanesen C - deltagare på resan 2019-11-21

Det var den bästa resa jag har gjort. Guiden Roberto är verkligen mån om sina resenärer, väldigt omtänksam, rolig och sympatisk. Den bästa som jag har mött.

Maria B - deltagare på resan 2019-11-07

Bästa reseledaren, extra allt. Roberto var mycket proffsig, varm och engagerad, han hade mycket energi och såg till att vi fick en fantastisk reseupplevelse. Även de lokala guiderna var duktiga och trevliga. Gruppen på hela 38 personer fungerade utmärkt. Bra att åka först till Arequipa, både för höjden och av pedagogiska orsaker.

Hammar L - deltagare på resan 2019-11-07

Blev uppgraderade till Wyndham, vilket var ett mycket bra hotell i Arequipa. Roberto är en fantastisk reseledare med stort engagemang och kunskap.

Lena - deltagare på resan 2019-11-07

Roberto var faktiskt som reseledare och gjorde hela tiden det lilla extra för att vi skulle få ut så mycket som möjligt av resan. En fantastisk resa som blev oförglömlig.

Åsa o Christer - deltagare på resan 2019-10-31

Prisvärd resa , bra organiserat, fina hotell och Lena Bengtsson vår reseledare var toppen! Vi är mer än nöjda. Åsa och Christer

Anonym - deltagare på resan 2019-10-31

Kanske två nätter på de flesta ställena, resan blir tröttsam när hotell byts hela tiden. Intressanta platser annars och god mat! Lena som reseledare gjorde ett utmärkt jobb, dessutom hjälpsam , trevlig o kunnig. Det guidades hela tiden i bussen så vi fick mycket lärdom av henne, dessutom har hon bott i Bolivia i 6 år så hon känner till Sydamerika. De lokala guiderna var alla mycket bra. Väldigt nöjd med resan o en trevlig grupp!

Anonym - deltagare på resan 2019-10-27

En helt fantastisk resa. Allt var väl planerat. Många förflyttningar och hotellbyten men bussar, guider, hotell o flyg fungerade perfekt. Felipe var en otroligt engagerad guide som ville alla väl och fixade o hjälpte till med allt. Jag reste ensam för första gången men kände mig aldrig orolig. Allt var helt perfekt!

Kristina O - deltagare på resan 2019-10-09

Roberto är en mycket engagerad och omtänksam reseledare. Mycket kunnig och kompetent.

Johanssonk I - deltagare på resan 2019-10-09

Vår reseledare Roberto är verkligen rätt man på rätt plats.Han har verkligen mycket gedigna kunskaper. Var oftast närvarande så att man kunde ställa frågor. Ställde alltid upp och gav oss andra valmöjligheter utanför programmet.

Anonym - deltagare på resan 2019-10-09

Lokalguide Ruben en klippa, kunnig och trevlig, likaså guiden i Arequipa. Roberto trevlig, hjälpsam och kunnig. Kanonbra.

Nermin E - deltagare på resan 2019-10-09

En fantastisk resa! Allt var jättebra! Upplägget, upplevelser och utflykter mm. Roberto och alla guiderna var lättsamma, vänliga, tålmodiga, glada, engagerade, pålästa och mycket kunniga.

Anonym - deltagare på resan 2019-09-26

Reiselederen gir en spennende reise en ekstra dimensjon med sin kunnskap og formidlingsevne . I tillegg er Roberto med sin hjelpsomhet et stort pluss. Må også fremheve Ruben solen fantastisk guide. Om en skal bemerke noe så bør det benyttes en dag mer på oppstigningen fra Arequipa til høyder over 4000 m pga høydesyke/tilvenning.

Jonson U - deltagare på resan 2019-09-26

Jag är mycket nöjd! Det som jag saknade lite var mer tid på vissa ställen, framförallt i Arequipa och Chivay. Arequipa för att det verkade vara en spännande stad att gå runt på i egen regi. Och Chivay för att det var genuint (inte så mycket turister).

Linde - deltagare på resan 2019-09-26

Mycket kunnig, trevlig, engagerad omtänksam reseledare Roberto.

Ndersson G - deltagare på resan 2019-09-26

Extra plus för Robertos kunskaper, omhändertagande och förmåga att ge tid och plats för alla. Han hade också lust och förmåga att visa mycket mer än det som fanns i programmet. Även imponerade av guiden Ruben, hans engagemang och stora insikter i Inkas och Perus historia. Hans berättelser och visning av Inka-konstnärernas motstånd/protester genom detaljer i t ex målningar gav oss extra mycket.

Svenningstorp P - deltagare på resan 2019-09-26

En fantastisk resa. Trots höjd- och mag-sjuka. Vår guide Roberto har gjort allt som är möjligt och lite till för alla. Från uppmuntran till läkarvård. Från kunnig guidning på ingående besöksmål till extra små pärlor som gav en god insyn i livet vid sidan om turistströmmen. Stort TACK till Honom. Med vänlig Hälsning Elisabeth och Per-Olof Svenningstorp

Andersson/Hult - deltagare på resan 2019-09-26

Mycket bra reseledare Roberto, kunnig, hjälpsam och var mån att alla resenärer hade det bra. Hela resan var väldigt välplanerad.

Ahlström M - deltagare på resan 2019-09-26

Mycket bra och omtänksam reseledare, Roberto.

Johansson U - deltagare på resan 2019-04-25

En helt underbar resa! Suveränt bra reseledare som både kunde berätta mycket om landet, historien, maten, kulturen mm och som fixade riktigt bra utflykter och upplevelser. Regnbågsberget var en höjdare !

Anonym - deltagare på resan 2019-04-25

Vi hade en fantastisk resa och fick se otroligt mycket! Guiden Roberto var engagerad och väldigt kunnig. Bussarna var bra och utflykterna toppen! Även hotellen var fantastiska! Var som en dröm att få se Macchu Picchu svårslaget vackert! Hoppas vi kommer till Peru igen.

Anonym - deltagare på resan 2019-04-04

Toppenresa, många härliga upplevelser. Roberto är en fantastisk och kunnig reseledare. Vi är jättenöjda och fick se och lära oss mycket om Peru.

BP - deltagare på resan 2019-04-04

Roberto är en otroligt kunnig och engagerad reseledare, som verkligen bjuder på sig själv och är tillgänglig för alla hela tiden. Upplevelserna under resan var fantastiska och varierade.

Anonym - deltagare på resan 2019-03-17

Resan helt perfekt. Välplanerad. Niklas var en superbra reseledare. Kunnig, vänlig och omtänksam. Allt var möjligt. Kommer att rekommendera Rolfs Fly&Buss och Niklas som reseledare Tack för en upplevelserik och härlig resa Maj-Lis och Mats Persson

Anonym - deltagare på resan 2019-03-17

En fantastisk resa i ett spännande land där högt ställda förväntningar överträffades med råge! Den mycket erfarne och kunnige reseledaren Niklas skapade en trivsel såg till att vi hela tiden kände oss väl omhändertagna.

Björkman L - deltagare på resan 2019-03-17

Kunnig och mycket trevlig reseledare. Han ordnade dessutom både rundtur i Lima och gemensamma middagar. Inte att glömma de utmärkta lokalguiderna med Ruben i spetsen.

Roslin L - deltagare på resan 2019-03-17

En fantastisk reseupplevelse i Peru. Mycket bra upplägg med bland annat snabba in o utcheckningar. Trevlig o kunnig reseledare

Anonym - deltagare på resan 2019-03-07

Mycket prisvärd resa, där historia och nutid flätades samman samt ökade kunskapen och förståelsen för kulturen.

Anonym - deltagare på resan 2019-03-07

Kanske att det blir mer information innan man reser om hur höjdsjukan slår till, jag tror att de flesta blev tagna lite på sängen av detta.

Larsson G - deltagare på resan 2019-03-07

Fantastisk resa! Mycket duktig och kompetent reseledare i Roberto och härliga medresenärer.

Jönsson B - deltagare på resan 2019-02-07

Mkt bra Reseledare, guiderna överlag också mkt bra. Prisvärt mkt för pengarna.

Anonym - deltagare på resan 2019-02-07

Vi hade en mycket behjälplig och kunnig reseledare. Mycket bra guider från Arequipa och i Cisco, Machu pichuu

Anonym - deltagare på resan 2019-01-24

Jättebra lokala guider och vår reseledare Lena va super. Alltid så positiv och glad och berättade så inspirerande. Suverän resa! Tack!

Barbro o Hans Ökvist - deltagare på resan 2019-01-24

Hotellen hade mycket bra standard, några bättre än andra. Mycket bra upplägg med ”matintag” dvs att man själv får bestämma vad man vill äta, med vem och var i stor utsträckning. Samtidigt bra med några gemensamma måltider, bufféluncherna var mycket bra Mycket uppskattat att ha två guider, missade man något på engelska så fick man det utrett i den svenska versionen. Det ställs höga krav på den som ska vara reseledare för en sådan här resa. Det kan vara många viljor i en grupp, alla transporter skall klaffa, resenärer kan bli sjuka osv osv. Och man har som ledare ansvaret fortlöpande under en tvåveckorsperiod utan möjlighet till avslappning. Man måste också ha en massa kunskap om de platser man besöker under resan, historia och framförallt veta hur olika saker fungerar i landet allt från matkultur till sjukvård. Så med andra ord – måste vara jättesvårt att hitta bra reseledare. Vi tyckte att vår reseledare, Lena, gjorde ett jättejobb. Hon var kunnig, engagerad och hade koll på oss alla i gruppen att vi mådde bra och att allt fungerade. Sammanfattning: Vi tycker att det var en jättebra resa och är utomordentligt nöjda. Vi har fått en upplevelse för livet och är glada att vi valde Rolfs Flyg o Buss. Oftast fixar vi våra egna resor men inser att en sådan här resa hade vi aldrig kunnat arrangera själva.

Anonym - deltagare på resan 2019-01-24

Förtydliga för alla blivande Peruresenärer att de flesta får symptom på höjdsjuka och bör förbereda sig med läkemedel eller dyl.

Karlson - deltagare på resan 2018-12-03

Resan mycket bra organiserad och guiden var fantastiskt trevlig,kunnig och tog väl hand om oss.

Westlund M - deltagare på resan 2018-12-03

En helt fantastisk resa med en toppenguide i Nicklas. Bättre kunde vi aldrig haft. Han gjorde så mycket extra utöver programmet. Som en extra rundtur i Lima sista dagen och alla andra promenader och val av bra matställen. Tuk tuk turen inte att förglömma. De lokala guiderna var också väldigt bra och då speciellt Ruben som lät oss gå den stora guidade turen på Machu Picchu, 3,5 timmar.

Magnus S - deltagare på resan 2018-11-22

Roberto är en väldigt duktig reseledare som fixar allt, kunnig och engagerad. Var rädda om honom! Lägg in regnbågsbergen som en punkt i programmet, det var en fantastisk upplevelse! Kort sagt har vi haft en fantastisk resa och är supernöjda!

Anonym - deltagare på resan 2018-11-22

Väldigt bra upplägg och kunniga reseledare och guider.

Anonym - deltagare på resan 2018-11-22

EN SUPERBRA RESA HADE ALLT UPPLEVELSE SPÄNNING ROLIG FICK SE DET JAG ALDRIG TRODDE MIG FÅ SE, LOGISTIKEN PERFEKT. DET VAR EN BUSS SOM GNISSLADE OCH VERKADE VARA I DÅLIGT SKICK ANNARS VAR BUSSARNA BEKVÄMA OCH FINA. JAG HAR REST MYCKET RUNT VÄRDEN MEN ALDRIG HAFT EN SÅ BRA OCH KUNNIG RESELEDARE ,HAN FÅR HUR MÅNGA POÄNG SOM DET BARA ÄR MÖJLIGT . TACK TILL ER PÅ ROLFS MED, BEMÖTANDE OCH SNABBA SVAR.

Anita - deltagare på resan 2018-11-22

Kanonresa Toppen. Resa helt underbar Mycket trevlig reseledare och underbara med resenärer.

Nisse A - deltagare på resan 2018-11-22

Otroligt bra resa o Roberto är toppen som reseledare!

Anonym - deltagare på resan 2018-11-09

En fantastisk logistik. Allt fungerade bra. Bussar i tid. Folk som hjälpte med bagage. Kunniga och intressanta lokala guider. Relevant information.Tack vare dom gick de långa bussresorna an. Underbara medresenärer. Philipe en varm reseledare med ett generöst hjärta som brydde sig om alla och hela tiden månade om oss och såg till att vi fick hjälp när vi behövde.

PO Simonsson - deltagare på resan 2018-11-09

Felipe var jättebra. Omtänksam och väldigt mån om alla i gruppen. En kanonresa var detta som jag verkligen uppskattade.

Anonym - deltagare på resan 2018-11-09

Chivay väldigt trevlig utflykt till varma källor. Informera så att alla har badkläder med sig.

Anonym - deltagare på resan 2018-11-09

Hej! Tyckte att hela resan var fantastiskt bra!! Hade som sagt en helt fantastisk resa och jag tycker ni har jättebra upplägg på era resor så det finns en anledning till att detta var min femte resa ned er.

Metta - deltagare på resan 2018-11-07

Suverän resa, men ganska fysiskt tuff med höjden och klimatet .

Anna-Karin - deltagare på resan 2018-11-07

En fantastisk rundresa, men en underbar och otroligt engagerad reseledare, Roberto Mosquera. Denna resa rekommenderas till resenärer som vill uppleva landet och gillar när det händer mycket. Jag drömmer redan om att få uppleva mer av Sydamerika. Någon gång vill jag besöka Chile, Ecuador o Galapagos mm Var rädda om Roberto, ni lär inte hitta en så engagerad reseledare igen. Vill framföra ett extra tack till Roberto för de extra utflykterna som han arrangerade, de var suveräna!

Anonym - deltagare på resan 2018-11-07

Roberto är en helt fantastisk reseledare. Var rädda om honom! Mycket kunnig! Tog gärna egna initiativ och förgyllde vår resa ytterligare. Inga problem för svåra för honom utan att nästan allt gick att lösa. Tack Roberto för att du gjorde min resa till en av de bästa jag gjort!!!!

Anonym - deltagare på resan 2018-11-07

Reseledaren Roberto är en mycket engagerad och kunnig person som gillar sitt jobb, vilket gjorde resan till en toppen resa. Vi fick ut mycket mer än vi förväntat oss av resan.

Olofsson L - deltagare på resan 2018-11-07

Se till ni behåller Roberto M som reseledare då han är helt outstanding.

Eriksson M - deltagare på resan 2018-11-07

Resan var mycket bra och Roberto Mosquera en mycket engagerad guide. Resan kräver dock att man har god baskondition och att man är van att gå om man skall njuta av den fullt ut.

Nettleingham - deltagare på resan 2018-11-07

Reseledaren var outstanding, duktig och påläst. Han anordnade flera spontana utflykter utöver ordinarie program. Alltid vänlig och tillgänglig. De lokala guiderna var också mycket duktiga.

Hellstedt M - deltagare på resan 2018-11-07

Anledningen att resan blev så informativ o lyckad var den utomordentliga o trevlig, kunniga reseledaren Roberto. Honom ska ni vara rädda om!!

Anonym - deltagare på resan 2018-11-07

Upplys att det är bra att ha med en gåstav/promenadsticks samt baddräkt. En fantastiskt bra reseledare - Roberto, kunnig, trevlig och service minded.

Hedqvist - deltagare på resan 2018-10-26

Ibland kändes det lite "stressigt", p g a en väldig tidsoptimist, men mycket engagerad, rolig och kunning reseledare. All heder till Roberto! För övrigt var alla lokala guider också bra. Alla var mycket hjälpsamma och vänliga.

Anonym - deltagare på resan 2018-10-26

Roberto Mosquera är en fantastisk reseledare och guide. Otroligt kunnig och hjälpsam.

Anonym - deltagare på resan 2018-10-26

Resan har varit väldigt bra och jag är mycket nöjd med Robertos insats som reseledare.

Anonym - deltagare på resan 2018-10-26

Fantastisk reseledare! Roberto gjorde allt för att vi skulle må bra och trivas. Väldig kunnig om landets kultur och historia.

Edman C - deltagare på resan 2018-04-26

Mycket trevlig resa. Roberto var en mycket engagerad reseledare ställde alltid upp och var mycket omtänksam och kunnig!

Hindebo U - deltagare på resan 2018-03-22

Reseledarna Roberto och guiden Wellington och andra duktiga lokala guider gjorde resan till ett minne för livet. Peru var fantastiskt!

Westin B - deltagare på resan 2018-03-22

Jag tyckte hela upplägget var bra. Viktigt med lugna dagar emellanåt för att anpassa sig efter höjden och att smälta alla intryck från föregående dag.

Ehn - deltagare på resan 2018-03-22

En mycket trevlig resa med en fantastiskt duktig/engagerad guide och mycket bra lokala guider, många minnen för livet.

Anonym - deltagare på resan 2018-03-08

Vill gärna framhålla reseledaren Roberto i Peru. Fantastiskt duktig, aktiv, förmåga att möta varje individ och alltid förmågan att finna lösningar.

Rose-Marie - deltagare på resan 2018-03-08

Ett stort tack till en fantastisk reseledare, var rädd om honom!

Sahlström E - deltagare på resan 2018-03-08

Mycket duktig reseledare som ibland även tog egna bra och trevliga initiativ på utflykter och besök.

Laidla U - deltagare på resan 2018-02-22

En fantastisk reseledare kunnig hjälpsam. Var rädd om honom finns ingen som han!

Lindström - deltagare på resan 2018-02-22

Roberto är i en klass för sig, var rädd om honom. Omtänksam, duktig, kunnig, empatisk, pratar med alla, ser alla. Även de andra guiderna var superbra.

Bertilsson - deltagare på resan 2018-02-08

Helhetsintrycket av resan en mångsidig fantastisk upplevelse. Vi kände oss trygga med Roberto och den inhemska personalen. Bra hotell med hyfsade frukostar.

Ambirk G - deltagare på resan 2018-02-08

Med de många resor vi gjort med Rolf´s vill jag uppmärksamma sättet att engagera superba reseledare. I Våras var vi i Kina och hade nöjet att bli ledda av Kerstin Andersson! I Peru hade vi Roberto, som är ett fynd! Född i Sydamerika och uppväxt i Sverige med kunskaper ut över det vanliga, vilket kom oss till del. Alltid positiv och alert och hade förslag att fylla ut ev. luckor i programmet. Kanske dock tidsoptimist ibland. En resa med Roberto sitter kvar länge!

Anonym - deltagare på resan 2018-02-08

Roberto är en fantastisk reseledare.

Siivola/Karlsson - deltagare på resan 2018-01-10

Svensktalande reseledaren Roberto var helt fantastisk! Engelsktalande guiden Ruben var också mycket kunnig och bra.

Anonym - deltagare på resan 2017-10-19

En mycket trevlig resa och Roberto var mycket bra guide. Jättebra att man hade en hel del egentid för att utforska de olika ställena själv. Bra med den extra dagen i Lima på slutet. Överlag mycket bra hotell och frukostar.

Lundberg L - deltagare på resan 2017-10-19

Som helhet en mycket intressant och bra resa. Reseledaren Roberto var mycket sympatisk, engagerad och kunnig. Kunde inte varit bättre.

Sarah - deltagare på resan 2017-06-22

Lokalguiden Luis Dias(?) var en av de bästa och mest engagerade guider jag varit med om. Han gjorde resan till Machu Picchu till en otrolig upplevelse med sin värme, kunskap och inlevelse i det han berättade. Roberto resledaren var en klippa och jättevillig att hjälpa till och lyssna på förslag och önskningar som kom i från gruppen. Jätteroligt att resa med honom och skulle definitivt göra det igen.

Anonym - deltagare på resan 2017-03-30

Roberto var toppen!!!!!

Nygren E - deltagare på resan 2017-03-02

Vår reseledare var oerhört hjälpsam, glad och positiv ville alltid vårt absolut bästa. Han bidrog till att man kände sig trygg, fick många goda tips och trevliga förslag till aktiviteter. Han fanns alltid till hands för alla . Ett önskemål till framtida resor till Peru är en extra övernattning i Lima innan hemresan.

Anonym - deltagare på resan 2017-03-02

En helt underbar resa i ett fantastiskt land. Vår reseledare Roberto var kunnig, engagerad, trevlig och hjälpsam. Med andra ord; en riktig pärla.

Anonym - deltagare på resan 2017-02-02

Kanonbra resa. Hade gärna sett en övernattning i Lima även på hemvägen. Hela resan överlag var dock riktigt bra trots viss flygförsening.

Anonym - deltagare på resan 2017-02-02

Resan var mycket bra på grund av Roberto som är en fantastisk och engagerande guide .

Observera att kommentarer från tidigare resor kan åsyfta andra hotell, utflykter etc. som var specifikt för just den avgången

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se