Kundrecensioner

4.4 genomsnitt baserat på 152 recensioner.


5
82
4
53
3
13
2
4
1
0


Jöholm K - deltagare på resan 2020-01-15

Toppen bra reseledare.Föreslår besök på en rosodling och ytterligare någon snorkling.

Cecilia & Carl Eric Gunell - deltagare på resan 2019-11-27

Peter är en mycket sympatisk person och kompetent reseledare. Välorganiserad resa med städer, kultur och natur. Hela gruppen var som en stor familj och trivdes jättebra med Peter. Hoppas kunna resa med Peter igen.

Anonym - deltagare på resan 2019-11-13

Helheten av resan mycket bra, välorganiserat! Och stort extra + för den engagerade reseledaren!

Jameson M - deltagare på resan 2019-11-06

En underbart omväxlande resa med många härliga upplevelser, trevlig grupp och en helt suverän reseledare i Elin! Henne åker jag gärna med vart som helst i världen!

Anonym - deltagare på resan 2019-11-06

Reseledaren Elin varit helt fantastisk.

Karlsson S - deltagare på resan 2019-11-06

En väldigt väl genomförd resa med massor av fantastiska upplevelser. Allt fungerade perfekt, inte minst all logistik med bussar och båtar. Och framförallt: Den helt suveräna reseledaren Elin Sjöberg! Hon var fantastisk på alla sätt. Enormt kunnig och påläst och hon hade en jättebra framtoning. Smidig, flexibel och hade mycket förslag på egna upplevelser. En riktig klippa!

Starud A - deltagare på resan 2019-10-26

Reseledaren David Kornfeld var jätte bra på våran resa till Galapagos och Equador. Han var alltid lyhörd och försökte hjälpa till. Bästa reseledaren jag har haft någonsin. Det var ett helt fantastiskt djurliv. Många fina minnen från denna underbara resa.

Vennberg B - deltagare på resan 2019-03-20

Elin Sjöberg är en fullkomligt perfekt reseledare! Hon är enormt kunnig och hon talar dessutom flytande spanska vilket var till stor fördel under resan. Många gånger hade hon mer kunskap om de olika orterna och utflyktsmålen än de lokala guiderna. Elin har under hela resan sett till att ALLA i gruppen haft det bra och varit inkluderade i sällskapet. Hon är otroligt omtänksam och rar och när vi fick problem med inställt flyg på vår hemresa la hon ner många timmar på att se till alla hela gruppen fick hålla ihop och få samma hemreseflyg. Hon är en riktig pärla som vi inte kan hylla nog mycket!!!

Fridström - deltagare på resan 2019-02-13

Första guiden och chauffören i Quito var fantastiska Vår reseledare Lotta Runeson måste Ni vara rädd om. Hon var alltid mån om alla och ställde upp för oss. Mycket kunnig

Strömberg B - deltagare på resan 2019-02-13

En av de bästa reseledarna vi träffat på. Anpassade sig till gruppens önskemål, hjälpsam och påläst. Hotellen var charmiga med trevlig personal.

Björses C - deltagare på resan 2019-02-13

Otavalo var en trevlig stad och perfekt placerat hotell. Lotta är en utmärkt guide. Kunnig, hjälpsam och rolig. Dessutom en "fixare" av rang.

Gustafsson A - deltagare på resan 2019-01-23

Reseledaren Joan Colomer var suveränt bra. Mycket engagerad och kunnig. Hjälpte gruppen på olika sätt och hade svar på alla frågor. Joan är en av de bästa reseledare jag någonsin träffat. Han kom med många förslag på restauranger och aktiviteter även utanför programmet. De lokala guiderna var också bra och jag vill särskilt framhålla Patricio i Quito och Pablo på vandringen till vulkanen. Resan totalt var en positivt upplevelse och allting fungerade utmärkt. Kan verkligen rekommenderas.

Nilsson M - deltagare på resan 2019-01-23

Den sista snorklingen på Isabela var mycket bra och professionellt ledd. Mera sådant vore önskvärt. Joan är den ultimata reseledaren: Kunnig, engagerad, omtänksam, lyhörd, lugn, hjälpsam och flexibel.

Isaksson S - deltagare på resan 2019-01-16

Skulle gärna haft ett par dagar till på Isabela, efter avslutat intensivt program. Stort tack till reseledaren Niclas! Du var helt suverän!

Anonym - deltagare på resan 2019-01-09

En mycket bra resa med en fantastisk guide.

Ahlström Å - deltagare på resan 2018-11-21

Väldigt trevligt upplägg på resan och en fantastiskt bra reseledare!

Sävkranz G - deltagare på resan 2018-11-21

Hela resan och Elin var mycket bra.

Anonym - deltagare på resan 2018-11-21

Mycket bra upplagd resa och en proffsig guide! Otroligt välfungerande logistik. Inget att klaga på. Kommer hem med fina minnen.

Rosling A - deltagare på resan 2018-11-21

Jag är imponerad av hur väl resan var planerad och genomförd. Reseledaren Elin var alldeles väldigt duktig.

Anonym - deltagare på resan 2018-11-07

Vår reseledare Elin får högsta betyg för kunnighet och servicekänsla.

Callerfelt H - deltagare på resan 2018-11-07

Vår reseledare Elin. Vi har aldrig haft en så insatt, ambitiös och duktig ledare reseledare som Elin. Hennes bakgrund för resan till Galapagos är unik. Ordnade extraturer och medverkade socialt i vår grupp till en upplevelse utöver allt.

Odqvist A - deltagare på resan 2018-04-01

Detta va en fantastiskt välordnad resa.

Jönsson A - deltagare på resan 2018-03-07

Svaren är i relation till priset. Vi anser resan som mycket prisvärd. Mycket trevliga och kunniga guider och reseledare. Professionella, pålästa och trevliga (speciellt Lena!) genomgående!. Vi är mycket nöjda med vår resa!

Heyman B - deltagare på resan 2018-02-21

Mycket bra reseledare: proffsig, vänlig, hjälpsam, förutseende och trevlig. Lokalguiderna av varierande kvalitet. Patricio i Quito bra.

Anonym - deltagare på resan 2018-02-21

Lokalguiden i Quito,Patricio är fantastiskt bra!

Hansson B - deltagare på resan 2018-01-24

Roberto Mosquera var en utmärkt reseledare, kunnig, intresserad och gjorde sitt yttersta för att vi skulle trivas, alltid tillgänglig. Lokalguiderna: Patrisio och Venus var också mycket kunniga och service inriktade.

Eriksson K - deltagare på resan 2018-01-24

Roberto var en enormt bra reseledare på alla sätt. Mycket kunnig på många områden. Han ordnade med extra utflykter för oss och ville hela tiden att vi skulle få ut så mycket som möjligt av resan. Han var oerhört hjälpsam också och hade humor. Han älskade verkligen sitt jobb. Var rädd om honom. Roberto har en stor del i att vi tyckte resan var toppen.

Hoflund - deltagare på resan 2018-01-24

Det var mycket bra kombination med både Ecuador och Galapagos. Vår guide ROBERTO. var en riktig klippa. Ordnade allt och var alltid lika optimistisk, charmig och omtänksam för hela gruppen. Han ordnade även egna utflykter och var mån om att alla ville delta.

Källén A - deltagare på resan 2018-01-10

Trevligt att få komma till Guayaquil!

Allerby C - deltagare på resan 2018-01-10

Trevlig resa, trevliga lokala guider. Tack för denna resa.

Anonym - deltagare på resan 2017-11-01

Resan bra i sin helhet och Roberto var en mycket bra och hjälpsam guide.

Widing N - deltagare på resan 2017-05-10

Hotellen var rena och välstädade! Vår guide Robban är en stjärna! Han är både kunnig och trevlig. Han informerade och tog hand om gruppen på ett föredömligt sätt. Speciellt såg han till att alla var med och ingen lämnades ensam på kvällarna när det var tid att gå ut och äta.

Månsson G - deltagare på resan 2017-03-15

Roberto var en mycket bra guide med god känsla för oss resenärer och med hjärtat på rätta stället.

Henriksson A - deltagare på resan 2017-02-09

En mycket trevlig resa! Niklas är en otroligt kunnig och skicklig reseledare, han ordnar med egna intiativ och håller samman gruppen på ett mycket bra sätt. Fem stjärnor till honom. Hela resan präglas av en mycket god logistik, inga onödiga väntetider!

Johansson K - deltagare på resan 2017-02-09

Mycket bra reseledare som tog med oss på flera icke planerade utflykter samt restaurangbesök.

Rask K - deltagare på resan 2017-02-09

Niklas T är en fantastik guide! Han är kunnig och gjorde det lilla extra och han är väldigt trevlig som person. Det märktes att han har stor erfarenhet av Sydamerika och landet. Dessutom hade vi på vår resa väldigt trevliga medresenärer. Vi är helnöjda med vår resa och ser framemot att resa med er igen!

Observera att kommentarer från tidigare resor kan åsyfta andra hotell, utflykter etc. som var specifikt för just den avgången

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se