Kundrecensioner

4.3 genomsnitt baserat på 106 recensioner.


5
51
4
39
3
13
2
3
1
0


Andrén N - deltagare på resan 2019-10-17

Vi är fantastiskt nöjda! Härlig grupp. Underbara guider. Reseledare Åsa är helt enkelt bara bäst! Lugn och trevlig ort. Bra läge på hotellet. Slamrig matsal. Bra flygtider. God frukost och buffé med stort utbud. Bra att vi fick vilodag mitt i veckan än sista dagen. Marknaden var ett kul inslag. Lunchen i bergen var finalavslut på resan. Kul med quiz i bussen!! Roligt att födelsedagar uppmärksammades. Livemusik i baren var ett plus, mycket hög standard på dom!

Anonym - deltagare på resan 2019-10-17

Hotellet låg mycket bra. Nära till havet. Otroligt skönt att ta sig ett dopp efter vandringen. Värdefullt med balkong och att vi fick en med utsikt över havet. Rent och fräscht på rummet. Nackdelen var den höga ljudnivån i matsalen. Mycket bra reseledare. Brela är otroligt vackert.

Timashans M - deltagare på resan 2019-10-17

Reste med Rolfs till Dolomiterna hösten 2018, kom hem och var helt lyrisk över resmålet, vandringarna och reseledaren. Kom hem nu och känner mig precis lika nöjd med allt! En stor eloge, och mitt ödmjuka tack, till Åsa som hjälpte mig att komma fram till Brela endast några timmar sen då jag p g a en trafikincident (jag ej inblandad) missade mitt plan.

Johansson M - deltagare på resan 2019-10-10

Det var en toppenresa, mycket över våra förväntningar. Åsa är en stjärna som lyssnade in, såg oss, informerade och överraskade oss varenda dag. Vi hade det bästa tänkbara väder med sol och blå himmel som inbjöd till underbara bad endast en trappa ner efter vandringarna!

Susanna Bergman - deltagare på resan 2019-10-10

Brela är ett underbart ställe med berg o hav och däremellan en massa underbara pinjeträd. Så rofyllt! Våra vandringar bjöd på härliga vyer o var spännande. Tack fina Åsa för att du tog så proffsigt hand om oss. Även dom lokala guiderna var omtänksamma o gulliga. Jag är så nöjd,tack❤️

Svensson E - deltagare på resan 2019-10-10

Åsa supertrevlig, kunnig, bjöd på sig själv. Trevliga guider. Lite väl stor skillnad mellan grupperna. Tre olika hade varit optimalt.

Anonym - deltagare på resan 2019-10-10

Toppenguide Åsa Nilsson, finns det någon som är bättre?

Johansson P - deltagare på resan 2019-05-16

Resan till Kroatien var toppen. Reseledaren Åsa var kunnig om området och var mycket trevlig. Vandringarna var varierande och bra. Höjdpunkten var den sista där alla åt och drack till många glada skratt. En toppen resa med många roliga och trevliga medresenärer.

Anonym - deltagare på resan 2019-05-16

Det var en underbar resa. Alla vandringar var bra och bussturen till Sv. Jure och vandringen lite längre ner där var höjdpunkten. Reseledaren Åsa var super. Hon har förmåga att se alla och känna sig trygga i alla lägen.

Arja - deltagare på resan 2019-04-25

En guldstjärna till vår behagliga reseledare Elin och all heder åt guiderna som tog hand om hela gruppen på bästa sätt. Busschauffören inte att förglömma, lotsade oss tryggt och säkert upp och ner för bergen. Tack för en mycket trivsam resa!

Anonym - deltagare på resan 2018-10-07

Mycket vackert otroligt fin och rena badstränder och strandpromenad.

Lindblad I - deltagare på resan 2018-10-07

Resan som helhet är vi mycket nöjda med. Vår reseledare Anette var engagerad och hjälpsam. Den lokala guiden, Albert, var kunnig och trivsam. Busschauffören var lugn och körde bra.

Lindblom R - deltagare på resan 2018-10-07

Mycket bra placering på hotellet, nära till havet. Rummen hade bra standard. Bra att gruppen delades i två grupper på vandringarna.

Anonym - deltagare på resan 2018-10-07

Trevlig resa! Bättre väder och hotellets läge kan man inte ha! Helt perfekt!

Anonym - deltagare på resan 2018-10-07

Trevlig resa! Bättre väder och hotellets läge kan man inte ha! Helt perfekt!

Anonym - deltagare på resan 2018-10-07

En fantastisk resa till Kroatien för mej första gången. Vet inte vad som ska kunna uppväga denna resa.

Nilzén K - deltagare på resan 2018-09-30

Åsa väldigt trevlig och hjälpsam och informerade väldigt bra via sms. (Bra initiativ till båtresan till Brac. Vandringsguiden mycket kunnig och bra Trevliga varierande vandringar.

Hadarsson E - deltagare på resan 2018-05-13

En fin resa, underbart vackert. Hotellet hade ett bra läge. Reseledaren så duktig, kunde mycket historia. Vandringarna var lite steniga men vi är mycket nöjda med resan.

Observera att kommentarer från tidigare resor kan åsyfta andra hotell, utflykter etc. som var specifikt för just den avgången

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se