Lennart Svensson

Reseledare

Lennart Svensson

Hej! Jag heter Lennart Swenson och är född och uppvuxen i Vilhelmina. Efter studier på Umeå Universitet, har jag arbetat som lärare fram till pensionering för några år sedan. Min första "stora" resa gick till Italien/Arma di Taggia 1963, efter 130 mils bilresa till Malmö/Bulltofta och därifrån med ett turbopropplan till slutmålet. Det kallar jag en resa..! Min bakgrund som reseledare tog sin början 1973 i Spanien och därefter bussresor i Europa under några år. Därefter har det blivit många år med rundresor med flyg till alla kontinenter med bland annat fina Jorden Runt-resor. Sedan 2001 har jag representerat ett av jordens sista paradis, Seychellerna, och är deras Generalkonsul i Sverige. Har även medborgarskap på Öarna! Förutom resor och mänskliga möten, som är ett elixir för själen, sysselsätter jag mig med bland annat golf, utförsåkning och god mat & dryck. Hoppas att vi ses snart!

Lennart Svensson

Reseledarens kommande resor

Destination
2/112023-11-02 Tor
Seychellerna 10d
24 975:-
CPH, GOT, STO
>8 platser kvar
DatumDestinationPlatser kvarPris
2/11Tor2023-11-02 TorSeychellerna 10d
CPH, GOT, STO
>824 975:-

Reseledarens omdömen

full star
full star
full star
full star
full star
Seychellerna 10dDeltog på resan 2022-11-01

Fantastisk resa! Trevlig grupp människor men framförallt Lennart Swensson som såg till att alla var nöjda och såg till att vi fick ut det bästa av resan! Kommer absolut att åka med Rolfs flyg o buss igen! Har fått massor av tips av de som rest med er tidigare 🌟

full star
full star
full star
full star
full star
Seychellerna 10dDeltog på resan 2022-11-01

En fantastisk reseledare som var påläst, kunnig och fick oss alla att få ut det bästa av Seychellerna. Stor eloge!!!

full star
full star
full star
full star
full star
Seychellerna 10dDeltog på resan 2020-03-03

Lennart är en av de bästa reseledare jag haft. Han är kunnig om Seychellerna och han är omtänksam och gör allt för att alla ska ha det bra på resan! Vi var en lagom stor grupp på 20 personer vilket bidrog till att det var lätt för oss att ta oss runt mellan olika utflyktsmål samt att få chans att prata med alla i gruppen. Resans längd var precis lagom. Var bra och givande utflykter som gjorde att man fick se mer av Seychellerna. Jag rekommenderar alla utflykterna. Den lokala guiden Rebecka var lätt att förstå, kunnig och engagerad. Hotellets läge var toppen, precis vid en jättefin strand där man både kunde bada och snorkla. Väldigt nöjd med resan!!