Berlin Fotbollsresa

Följ med Glenn Hysén till Berlins Olympiastadion

För tillfället inga fler avgångar

clock

Avgångstider

06.00 Ulricehamn, 06.30 Borås, 07.30 Göteborg, 08.50 Falkenberg, 06.15 Stockholm, 08.00 Linköping, 08.10 Växjö, 11.40 Malmö och ytterligare 85 orter i mellersta och södra Sverige.

En fotbollsresa där vi ser Hertha Berlin möta Frankfurt eller Bayer Leverkusen på Berlins Olympiastadion. Under hela resan får vi sällskap av Glenn Hysén som följer med från Göteborg. Efter sina proffsår i bland annat Liverpool och Fiorentina är han full av anekdoter som han gärna delar med sig av under resans gång. Under sin karriär vann han två Guldbollar och fick sex getingar i Expressen efter sin hjälteinsats på Wembley i en VM-kvalmatch. Följ med på vår specialresa som passar fotbollsintresserade i alla åldrar.

utöka

4.8 /5

full star
full star
full star
full star
half star
78 personer ger den här resan helhetsomdömet 4.8 av 5
Anonym
full star
full star
full star
full star
full star
5 / 5
Vi är mycket nöjda med fotbollsresan! Ett glatt gäng och bra underhållning på både dit och hemresan. Fick själv berätta om min tid som fotbollspolis och det blev uppskattat vad jag förstår. Vi kommer definitivt att följa med på nya fotbollsresor med er! TACK!
Svedberg K
full star
full star
full star
full star
full star
5 / 5
Följer gärna med på fotbollsresor med Glenn! Resan var KANON! Glenn är ju helt suverän med folk. Pratar med alla. Go Gubbe! Anders våran chaffis helt underbar lugn o sansad och ställde upp på ett härligt sätt! Tack!
IngårIngårBuss t/r · 3 övernattningar i dubbelrum · 3 frukostar · stadsrundtur · matchbiljett
TilläggTilläggEnkelrum från 995:-
ValutaValutaEuro