Berlin Fotbollsresa

Följ med Glenn Hysén till Berlins Olympiastadion

Resan har för tillfället inga planerade avresedatum. Återkom gärna vid ett senare tillfälle.

clock
Avgångstider
06.00 Ulricehamn, 06.30 Borås, 07.30 Göteborg, 08.50 Falkenberg, 06.15 Stockholm, 08.00 Linköping, 08.10 Växjö, 11.40 Malmö och ytterligare 85 orter i mellersta och södra Sverige.

En fotbollsresa där vi ser Hertha Berlin möta Stuttgart eller Mainz på Berlins Olympiastadion. Under hela resan får vi sällskap av Glenn Hysén som följer med från Göteborg. Efter sina proffsår i bland annat Liverpool och Fiorentina är han full av anekdoter som han gärna delar med sig av under resans gång. Under sin karriär vann han två Guldbollar och fick sex getingar i Expressen efter sin hjälteinsats på Wembley i en VM-kvalmatch. Följ med på vår specialresa som passar fotbollsintresserade i alla åldrar.

utökaBerlin Fotbollsresa
info
IngårIngårBuss t/r · 3 övernattningar i dubbelrum · 3 frukostar · stadsrundtur · matchbiljett · Glenn Hysén som reseledare
TilläggTilläggEnkelrum från 975:-
ValutaValutaEuro
SpecielltSpecielltMatchdag och tid är preliminära, lördagsmatcher kan komma att justeras till söndagar. Därav kan även mindre justeringar i programmets ordning uppstå.

4.8/5

Helhetsomdömen från 93 resenärer.

Läs fler omdömen

full star
full star
full star
full star
half star
Aulsson B
full star
full star
full star
full star
full star

Det var en väldigt bra resa! Bra guidad tur i Berlin. Sen att Glenn Hysen var med gjorde resan ännu bättre! Skulle vara roligt om det blev fler resor där han deltog för han bjöd verkligen på sig själv!

Anonym
full star
full star
full star
full star
full star

Vi var sex gubbar som tycker ert arrangemang var utmärkt! Mycket trevlig och bra chaufför. Glenn en härlig person som bjöd på sig själv. Roliga och givande inslag under resan och med intressant berättelser. Vi åker gärna på en fotbollsresa igen och gärna med Glenn som ciceron. Bra guide även i Berlin!