tid

Avgångstider 08.30 Ulricehamn, 09.00 Borås, 10.00 Göteborg, 11.00 Varberg, 11.20 Falkenberg, 11.50 Halmstad och ytterligare ett fåtal orter i södra Sverige.

Dag 1. Hemorten – Malmö
Vi reser söderut mot Malmö och under resans gång stannar vi för fika/lunch på egen hand. Under eftermiddagen checkar vi in på centrala Scandic S:t Jörgen. Hotellet har ett utmärkt läge med närhet till Malmös sevärdheter, shopping och nöjen. Vi erbjuder buffémiddag exkl dryck à 245:- på vårt hotell ca 17.00 innan vi beger oss till Nöjesteatern. Middagen måste förbeställas vid bokningstillfället. Föreställningen börjar 19.00. Glada Änkan utspelar sig i 1900-talets första decennium i det glada Paris. Den unga, förtjusande och nyblivna änkan Hanna Glawari, spelad av Frida Engström, har lämnat sitt hemland och lever ett lättsamt liv med beundrare från hela världen. Baron Zeta från hemlandets ambassad har fått i uppdrag att ombesörja att den unga änkan gifter sig med en pontevedrisk herre för att säkerställa att arvet stannar i hemlandet. Den mörke och vackre Greve Danilo Danilovitj, spelad av Thomas Järvheden, är den som anses lämplig för uppdraget,  något han själv inte är lika förtjust. Danilo är en ung man som gärna spenderar nätterna på parisiska nattklubben Maxim i sällskap av nattklubbsägaren Emanuell, spelad av Lars-Åke ”Babsan” Wilhelmsson.
För Danilo borde kärlek vara en del av ett äktenskap och han gör sitt bästa för att, istället för att själv gifta sig med Änkan Glawari, åtminstone se till så att ingen annan heller gör det. Danilo och Hanna upptäcker snart att de har något gemensamt och inte helt oproblematiskt finner de varandra i det glada Paris. Men räcker det för ett giftermål?

Dag 2. Malmö – Hemorten
Efter frukost på hotellet tar vi plats i bussen för en liten rundtur med vår reseledare. Sedan blir det återfärd mot Göteborg som vi beräknar nå cirka 17.30.

Ingår: Buss t/r · en övernattning i dubbelrum · en frukost · teaterbiljett · reseledare
Tillägg: Enkelrum från 175 :- · middagsbuffé 245:-
Speciellt: Biljettkategori Mittparkett

Genomsnittligt omdöme

4.6 / 5

Baserat på 16 recensioner

2017-05-19

"Mycket bra och centralt beläget hotell."

Läs omdömen här!

Andra liknande resor:

Joe Labero

Teater Forever Piaf

Wallmans

Stockholm

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se