tid

Avgångstider 08.30 Ulricehamn, 09.00 Borås, 10.00 Göteborg, 11.00 Varberg, 11.20 Falkenberg, 11.50 Halmstad och ytterligare ett fåtal orter i södra Sverige.

Dag 1. Hemorten – Malmö
Vi reser söderut mot Malmö och längs vägen stannar vi för fika/lunch på egen hand. Under eftermiddagen checkar vi in på centrala Scandic S:t Jörgen och inte långt senare är det dags att besöka Operan. Redan kl 16:00 serveras vi en 3-rätters julmeny på Operagrillen och därefter är det dags för kvällens föreställning.

Den vackra teaterfoajén är traditionsenligt smyckad med kransar, ljusslingor och granar. Julens värme och glädje är temat för konserten där Rickard Söderberg lotsar oss rakt in i julstämning. Ensemblen lovar en högtidlig, mysig och rysningsframkallande julstämning som borde värma ända in i hjärteroten. Vi får höra traditionella julsånger och pampiga operaarior. Bland annat framförs Christmas Song, Koppången och musik av Puccini och Schubert. Och vad vore en julkonsert på operan utan O helga natt?  Kaffe och dessert serveras i pausen och efter förställningen åker vi tillbaka till hotellet. Dess utmärkt centrala läge kan locka till en kvällspromenad genom Malmös nöjesliv.

Dag 2. Malmö – Hemorten
Efter frukost på hotellet tar vi plats i bussen för en liten rundtur med vår reseledare. Sedan blir det återfärd mot Göteborg som vi beräknar nå cirka 17.30.

Ingår: Buss t/r · övernattning i dubbelrum · en frukost · teaterbiljett · julmeny restaurang Operagrillen · reseledare
Tillägg: Enkelrum från 325:-

Andra liknande resor:

Historiska Skåne

Funny Girl

Köpenhamn

Köpenhamn

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se