tid

Avgångstider 06.15 Varberg, 07.30 Göteborg, 08.15 Borås, 08.45 Ulricehamn, 10.00 Jönköping, 11.25 Linköping, 11.55 Norrköping och ytterligare ett tiotal orter i mellersta och södra Sverige.

Dag 1. Hemorten – Stockholm
Vi reser österut via Borås och vackra Vätterleden upp till Stockholm. Under eftermiddagen checkar vi in på vårt hotell Park Inn i moderna Hammarby Sjöstad nära Sickla Kanal med trevliga promenadområden. Vi får en stunds fri tid innan det är dags att med vår buss åka till Chinateatern för resans höjdpunkt Saturday Night Fever. I spetsen för en stjärnspäckad och -enligt arrangören- ”sällsynt hårdsvängande” ensemble möter vi David Lindgren som Tony Manero, Andreas Lundstedt som discjockeyn Monty och rollerna som Tonys föräldrar gestaltas av Suzanne Reuter respektive Samuel Fröler.
Tony Manero är en ung italiensk-amerikan som lever för lördagskvällarna på det lokala Brooklyndiskoteket. Genom sina häftiga steg och sköna stil blir Tony snabbt kung på dansgolvet men utanför klubben är livet långt ifrån en dans på rosor.
Hemma är han i konstant fejd med sin pappa och mammans oförställda glädje och stolthet över att hans äldre bror blivit prästvigd gör inte vardagen lättare för vår huvudperson. Jobbet som färghandelsbiträde ger honom inte mer än en möjlighet att överleva till nästa dag och i gänget Faces, där han är den obestridde ledaren, är kvällarna fyllda av meningslösa småbråk. En dag förändras allt när han får syn på Stephanie Mangano på diskot och börjar repetera med henne inför klubbens stora danstävling. Stephanie drömmer om en värld bortom Brooklyn och hennes planer på att flytta över bron, till Manhattan kommer snart förändra Tonys liv för all framtid.

Dag 2. Stockholm – Hemorten
Efter frukost tar vi plats i bussen för en tur ner till Slottsbacken och Gamla stan. Här har vi egen tid till cirka 13.30 då vi beger oss hemåt. Vi beräknas vara tillbaka i Göteborg cirka 20.00.

Ingår: Buss t/r · övernattning i dubbelrum · en frukost · teaterbiljett · reseledare
Tillägg: Enkelrum från 365:-

Andra liknande resor:

Glada änkan

Scalarevyn

Teater Forever Piaf

Stockholm nyårsresa

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se