Tomas Ledin

Skarpt läge på Cirkus

För tillfället inga fler avgångar

clock

Avgångstider

06.15 Varberg, 07.30 Göteborg, 08.15 Borås, 08.45 Ulricehamn, 10.00 Jönköping, 11.25 Linköping, 11.55 Norrköping och ytterligare ett tiotal orter i mellersta och södra Sverige.

Missa inte höstens musikaliska lyckopiller! Nu är en av våra mest älskade artister tillbaka med en nyskapad musikalisk käftsmäll till show! En lika klassisk som modern upplevelse, där Tomas alla odödliga hits står i centrum. Räkna med en spektakulär show i högt tempo tillsammans med Tomas och hans makalösa musiker.

4.8 /5

full star
full star
full star
full star
half star
27 personer ger den här resan helhetsomdömet 4.8 av 5
Lund C
full star
full star
full star
full star
full star
5 / 5
En helt underbar resa och upplevelse . Kvällen på cirkus var magisk , god mat och vin och så Tomas Ledin som gav allt . Allt har fungerat väldigt bra . Våran underbara reseledare Ingrid och chauffören Lars har tagit väl hand om oss. En magisk resa .
Anonym
full star
full star
full star
full star
full star
5 / 5
Vi hade mycket trevligt på resan fram och tillbaka till Stockholm. Ingrid var en utmärkt reseledare och chauffören körde oss på ett mycket betryggande sätt. Nöjd kund :)
IngårIngårBuss t/r · en övernattning i dubbelrum · en frukost · 2-rätters middag · biljett till showen Skarpt läge · reseledare
TilläggTilläggEnkelrum 325:-
SpecielltSpecielltPå avresan 2/12 buss 2 sitter vi på läktarplatser rad 4-6.