tid

Avgångstider 06.30 Borås, 07.30 Göteborg, 08.35 Uddevalla, 09.10 Tanum och ytterligare ett tiotal orter längs med vägen.

Dag 1. Hemorten – Rjukan
Avresa från hemorten under morgonen. Söder om Oslo svänger vi av västerut och kör mot Drammen. Vi fortsätter till Kongsberg som är känt för sin tidigare silverbrytning. Där blir det tid för lunch i centrum. Därefter åker vi via Notodden till Rjukan och Gaustablikk som vi når under sen eftermiddag. Här inkvarterar vi oss på fina Gaustablikk Høyfjellshotell. Hotellet har bland annat pool och bastu. Frukost och middag ingår samtliga dagar.

Dag 2–4. Längdskidåkning Gaustablikk
Vi har tre dagar på oss att njuta av härlig längdskidåkning i de norska fjällen. Områdena kring Gaustablikk erbjuder 85 kilometer spår av varierande svårighetsgrad. Här finns välpreparerade spår för den som önskar perfekta förutsättningar och utbredda fjäll för den som vill gå ut på tur. Vi når flertalet spår direkt från hotellet. Spåren är öppna för alla besökare till Gausta och Gausta skisenter och kan användas kostnadsfritt.

Dag 5. Rjukan – Hemorten
Vi startar hemresan efter frukost. Vi åker genom Oslofjordstunneln och stannar för lunch när vi nått Bohuslän. Vi beräknas vara tillbaka i Göteborg cirka 17.30.

Utrustning går att hyra på plats.

Ingår: Buss t/r · 4 övernattningar i dubbelrum · 4 frukostar · 4 middagar · reseledare
Tillägg: Enkelrum från 1 275:- · hyra av utrustning
Resevaluta: Norska kronor

Andra liknande resor:

Vandring Telemark

Geilo

Geilo

Kryssning

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se