Åland

Midsommarresa

4 dagar

fr. 6 475:-

BOKA
clock
Avgångstider
04.00 Ulricehamn, 04.30 Borås, 05.30 Göteborg, 06.00 Alingsås, 07.10 Skara och ytterligare ett tiotal orter i södra och mellersta Sverige.

Upplev sommarens högtid på Åland. Midsommarfirandet på Åland är en kär tradition och på denna resa får vi ta del av de gamla ritualerna kring den åländska midsommarstången, med allt från lövbindning till stångresning.

utökaÅland
info
IngårIngårBuss t/r · 3 övernattningar i dubbelrum · 3 frukostar · 2 utflykter inklusive lunch · ett skärgårdsbord · 2 middagar · reseledare
TilläggTilläggEnkelrum från 1 995:-
ValutaValutaEuro
SpecielltSpecielltId-handling måste visas vid ombordstigning oavsett ålder. Åldersgräns 18 år. Barn endast i målsmans sällskap. Är du inte svensk medborgare måste du kontakta vår kundtjänst för att meddela nationalitet.

4.4/5

Helhetsomdömen från 43 resenärer.

Läs fler omdömen

full star
full star
full star
full star
half star
Andersson B
full star
full star
full star
full star
full star

Tack för en mycket trevlig resa! Reseledaren Malle var helt underbar och imponerade stort. Chauffören även han mycket trevlig och körde lugnt och fint.

Tage S
full star
full star
full star
full star
full star

Vi har åkt många resor, men nytt för oss var bondemiddagen. Denna middag och show var en mycket trevlig upplevelse och vi skulle gärna göra om den och stanna lite längre. Reseledaren är en klippa och Peter kör lugnt och bra.