tid

Avgångstider 06.15 Varberg, 07.30 Göteborg, 08.15 Borås, 08.45 Ulricehamn, 10.00 Jönköping, 11.25 Linköping, 11.55 Norrköping och ytterligare ett tiotal orter i mellersta och södra Sverige.

Dag 1. Hemorten – Stockholm
Resan startar från Varberg och går via Göteborg och Borås upp till Stockholm. Vi checkar in på vårt hotell Park Inn i moderna Hammarby sjöstad nära Hammarbybacken. Efter incheckningen får vi en stunds fri tid innan vi åter samlas för en gemensam nyårssupé på vårt hotell. Efter middagen tar vi bussen till Skansen och nyårsfirandet. Vid tolvslaget upplever vi den fantastiska stämningen samtidigt som nyårsvärden läser Alfred Tennysons dikt ”Nyårsklockan”. Efter firandet möter vi vår buss och återvänder till vårt hotell.

Dag 2. Stockholm – Hemorten
Efter en välbehövlig sovmorgon och en god frukost lämnar vi vårt hotell och tar plats i bussen. Under förmiddagen gör vi ett besök på ABBA Museum på Djurgården. Besöket inkluderar inträde och lån av audioguide. Vi får på egen hand se oss omkring bland de spännande utställningarna som bland annat innehåller guldskivor, scenkläder och memorabilia. Efter tid för lunch avreser vi hemåt cirka 14.00. Vi beräknas vara tillbaka i Göteborg cirka 20.30.

Ingår: Buss t/r · en övernattning i dubbelrum · en frukost · en middag · entré till Skansen · inträde ABBA Museum inklusive audioguide · reseledare
Tillägg: Enkelrum från 350:-
Speciellt: Buss 2 och 3 bor på Clarion Hotel Stockholm.

52 personer ger den här resan
helhetsomdömet 4.7 av 5
Läs omdömen här

stjärna stjärna stjärna stjärna stjärna

Andra liknande resor:

Så som i Himmelen

Wallmans

Elvis – The Musical

Sanna Nielsen

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se