Dag 1. Hemorten - Dublin
Vi flyger till Dublin. Vid ankomsten till Dublins flygplats väntar vår buss som tar oss till vårt hotell. Här finns en kompakt stadskärna och boende Wynn's Hotel som är beläget i centrala Dublin med promenadavstånd till stadens sevärdheter.

Dag 2. Dublin
Frukost på hotellet. Vi gör tillsammans med vår guide en stadsvandring och besöker Guinness Storehouse där vi lär oss om Irlands kanske mest välkända öl. Efter turen får vi provsmaka en ”pint” i deras berömda bar på översta våningen med en härlig utsikt över Dublin. Vi äter lunch på egen hand och fortsätter vår vandring med ett besök på St Patrick’s Cathedral. Middag på egen hand på någon av Stadens alla trevliga restauranger.

Dag 3. Dublin
Efter frukost är dagen fri att utforska Dublin eller göra en utflykt på egen hand. För de som vill finns det möjlighet att göra en rundtur i staden genom att åka med på en så kallad ”Hop-on Hop-off Tour”. Denna buss gör olika stopp utmed vägen så att man själv kan välja var man vill stiga av för att ta sig en närmare titt. Man åker bland annat förbi sevärdheter som Dublin Castle, Temple Bar, Nationalmuseet, Phoenix Park med mera.  Bussbiljett och eventuella entréer tillkommer.
På kvällen äter vi gemensam nyårsmiddag med ett tillhörande glas mousserande vin på The Church Bar & Restaurant som är en unik restaurang i en historisk kyrka.

Dag 4. Dublin
Efter frukost är dagen fri att utforska Dublin eller göra en utflykt på egen hand. 

Dag 5. Dublin - Hemorten
Frukost på vårt hotell och fri dag fram till avresa mot flygplatsen för hemfärd.

Ingår: Flyg t/r · 4 övernattningar i dubbelrum · 4 frukostar · nyårsmiddag · utflykter enligt program · reseledare
Tillägg: Enkelrum från 1 975:-
Resevaluta: Euro

Andra liknande resor:

Irland

Dublin Julshopping

Vandring Irland

Dublin

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se