Dag 1. Hemorten – Punta Cana
Vi flyger till Dominikanska republiken med mellanlandning. Väl framme sätter vi oss på vår buss som tar oss till vår resort, Barceló Bávaro Beach. Denna femstjärniga resort har ett perfekt läge direkt på paradisstranden. Här ingår all mat och dryck under vår vistelse samt fri golf på hotellets egen golfbana. 

Banan är en riktig juvel med böljande fairways som löper genom lummig mangroveskog och vackert landskap med inslag av lokal flora. Här finns hela 25 sjöar och 122 bunkrar, och greenerna är oklanderligt underhållna. Golftider bokas i receptionen. Golfbil är obligatoriskt och en avgift tillkommer för detta. För den som inte vill ta med sig sina egna klubbor finns det givetvis klubbor att hyra på plats. Par 72.

Dag 2–7. Punta Cana
Nu har vi en hel vecka framför oss för avkoppling och aktiviteter. Förutom golfen erbjuder resorten en rad olika aktiviteter för den som vill. Avkoppling på den magiska stranden, precis utanför dörren, är också en självklarhet. Hotellet har nio à la carte restauranger och ett antal barer som vi kan välja fritt bland. 

Det finns även en lång lista med utflykter som utgår från hotellet. Varför inte ta en tur in till Dominikanska republikens huvudstad Santo Domingo, göra en båtutflykt ut på det klarblåa karibiska havet eller en jeepsafari ut på landet.

Dag 8. Punta Cana – Hemorten
Efter en fantastisk vecka i Karibien är det nu dags att åka hemåt. Vi åker mot flygplatsen under eftermiddagen.

Dag 9. Hemkomst
Efter en mellanlandning når vi hemorten.

Visum krävs för svenska medborgare, du får köpa ett turistkort vid ankomsten mot en kostnad på cirka 10 USD.

Passet måste vara giltigt 6 månader vid hemresan.

Ingår: Flyg t/r inklusive flygplansmåltider · 7 övernattningar i dubbelrum · all inclusive · fri golf
Tillägg: Enkelrum från 4 595:- · golfbil (obligatoriskt) 75 USD per runda · extra bagage golfbag 500 kr :-
Resevaluta: Amerikanska dollar

Andra liknande resor:

Karibienkryssning

Kuba

Kuba

Panama Costa Rica

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se