Jokkmokk

Vintermarknad och Ishotell med flyg

Ett besök i Lappland under vintertid blir ett minne för livet. Under resan besöker vi bland annat den livliga vintermarknaden i Jokkmokk och det sagolika Ishotellet i Jukkasjärvi. Vi ser även Kirunas visningsgruva och får lära oss mer om den framtida flytten av stadens centrum, ett komplicerat projekt som engagerar hela Lappland.

Jokkmokk
play
Vill du veta mer om den här resan? Kolla in vår videoföreläsning om Jokkmokk.
utökaJokkmokk
info
IngårIngårFlyg t/r · 4 övernattningar i dubbelrum · 4 frukostar · 2 luncher · 4 middagar · utflykter enligt program · reseledare
TilläggTilläggEnkelrum från 1 925:- · eventuella turer med jokkmokkguiderna i Jokkmokk
SpecielltSpecielltTänk på att ta med rejäla och varma vinterkläder. Flygtiderna varierar. Vissa besök eller utflykter kan ske i annan ordning.

4.6/5

Helhetsomdömen från 348 resenärer.

Läs fler omdömen

full star
full star
full star
full star
half star
Äthén G
full star
full star
full star
full star
full star

Mycket kunnig och omtänksam guide. Ville alla väl. Chauffören körde underbart lugnt och mjukt och var nästan som en guide även han.

Andersson A
full star
full star
full star
full star
full star

Fantastisk reseledare Bella. Andra lokala guider också bra. Alla chaufförer körde så fint och säkert på snöiga vintervägar. De utflykter som gjorde mest intryck var Ishotellet och besöket hos samefamiljen. Oturligt att Jokkmokks marknad var inställt. Jag åker gärna tillbaka nästa år igen.