Dag 1. Hemorten – Brela
Vi flyger till Split. Vår reseledare tar oss till vår buss och efter drygt en timmes färd når vi den lilla kustorten Brela. Här bor vi under hela vår vistelse på Hotel Soline. Hotellet har både inomhus- och utomhuspool samt egen relaxavdelning. Vi bjuds på en välkomstdrink och därefter äter vi en gemensam lättare middag i hotellets restaurang.

Dag 2-7. Brela
Vi har nu härliga dagar framför oss i vackra Brela som är beläget under det branta bergsmassivet Biokovo vid Adratiska kusten. Platsen är rik på historia och vårt hotell ligger endast två minuters promenad från stranden. Under vår vistelse erbjuder vår reseledare två till tre träningspass per dag som består av vattengympa, Aqua Zumba, Zumba samt promenader. Du bestämmer själv vilka pass du vill delta i. Ett stående inslag på resan är vattenträning klockan 08.00 i hotellets pool varje morgon. Före passet serveras frukt och juice samtliga dagar.

Vill du se dig om under dina dagar i Brela har vi två trevliga utflykter som du kan följa med på.  

Utflykt Split och Trogir
Heldagsutflykt till de båda spännande städerna Trogir och Split. Lokalguider berättar om och visar oss städerna, och under dagen äter vi en gemensam lunch på en lokal restaurang. Staden Split är vackert belägen på en sydsluttning mot Adriatiska havet och har en rik historia som sträcker sig över 2 000 år tillbaka i tiden. Här finns bland annat kejsar Diocletianus palats som är med på listan över Unescos världsarv. Staden Trogirs historia går också tillbaka till romartiden och den gamla stadskärnan finns även den med på Unescos världsarvslista. Utflykten inklusive guide och lunch ingår i resans pris.

Båttur till ön Brač
Vi gör en heldagsutflykt till ön Brač, en av Kroatiens vackraste platser. Under utflykten besöker vi stenhussamhället Pučišća, vida känt för sin sten. Många byggnader runt om i världen har byggts av sten från just denna plats. Vi avnjuter lunch med dryck ombord på båten. Denna utflykt är väderberoende och kan komma att ställas in vid dåligt väder. Vänligen notera att utflykten måste förbokas före avresan på resebyrån. Utflykten inklusive lunch kostar 345:-.

Dag 8. Brela – Hemorten
Frukost och därefter avresa till flygplatsen.

Ingår: Flyg t/r · transfers · 7 övernattningar i dubbelrum · 7 frukostar · 7 middagar · välkomstdrink · träningspass · juice och frukt varje morgon · utflykter enligt program · reseledare
Tillägg: Enkelrum från 795:- · tillvalsutflykter
Resevaluta: Kroatiska kuna

Andra liknande resor:

Vandring Kroatien

Makarska

Kryssning Kroatien

Kroatien

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se