Dag 1. Hemorten – Wallgau
Vi flyger till München. Vår reseledare tar oss till vår buss och vi fortsätter söderut i Tyskland mot Alpenwelt Karwendel och Wallgau. I Wallgau checkar vi in på Parkhotel Wallgau med fin rumsstandard och trevlig service. Hotellet har en spaavdelning där man kan koppla av efter en hel dag med härlig skidåkning.

Dag 2–7. Längdskidåkning i Alpenwelt Karwendel
Ett mäktigt alplandskap och härliga vyer erbjuds i Alpenwelt Karwendel. Här finns höga berg, vackra sjöar, snötäckta ängar och skogar och sol vilket skapar fantastiska förutsättningar för en trevlig vintersemester. I detta landskap finner vi cirka 150km längdskidspår med en stor variation på svårighetsgrad, längd- och höjdskillnad och terräng. Det finns spår för både klassisk stil och fristil. 

Under dagarna i Alpenwelt Karwendel kommer vår reseledare att ta er med på längdskidturer där ni får uppleva delar av detta fantastiska spårsystem. Skidbussförbindelserna i området är goda och vi utgår varje dag från hotellet i Wallgau. Dessutom åker man gratis med busstrafiken. Antingen följer man med reseledaren på en tur eller så åker man på egen hand. Oavsett finns det spår för alla!

Vill man testa på längdskidåkning i Österrike kan man på egen hand ta bussen från Mittenwald till Leutasch och Seefeld (kostnad tillkommer). Världsmästerskapen i nordisk skidsport 2019 avgjordes i Seefeld.

Alpenwelt Karwendel och områdena runtikring passar sig även för vintervandring. Det finns ett flertal uppspårade vägar för vandring i exempelvis Leutasch. 

Dag 8. Wallgau – Hemorten
Frukost och sedan utcheckning från hotellet. Vi lämnar Wallgau för avfärd mot Münchens flygplats.

Ingår: Flyg t/r · 7 övernattningar i dubbelrum · 7 frukostar · 7 middagar · fri tillgång till längdskidspåren i Alpenwelt Karwendel med Alpenwelt Visitors' Card · reseledare
Tillägg: Enkelrum från 1 895:- · skidfrakt 0:- (välj som tillval om du vill ha med egen utrustning) · hyra av utrustning på plats (ingår ej i priset)
Resevaluta: Euro

Andra liknande resor:

Jul i Tyrolen

Innsbruck & Seefeld

Vandring Tyrolen

München och Salzburg

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se