Mexiko

Mayaruiner och sandstränder på Yucatánhalvön

Resan har för tillfället inga planerade avresedatum. Återkom gärna vid ett senare tillfälle.

På vår rundresa i mayafolkets fotspår besöker vi några av Yucatánhalvöns guldkorn, såsom de unika lämningarna i Chichén Itzá, Uxmál, Palenque och Tulum. Vi avslutar vår resa i Cancún där vi kan slappna av och njuta till fullo av livet vid Karibiska havet.

utökaMexiko
info
IngårIngårFlyg t/r · 12 övernattningar i dubbelrum · 4 dagar all inclusive · 8 frukostar · 2 luncher · en middag · utflykter enligt program · reseledare
TilläggTilläggEnkelrum från 5 675:- · dricks till guider och chaufförer (dricksen betalas i lokal valuta och motsvarar ca 30:- per resenär och dag)
ValutaValutaMexikansk peso
SpecielltSpecielltPå avresan den 11/11 2022 bor vi på Hotel Plaza Campeche dag 4-5, Chan-Kah Resort dag 6-7, och Adhara Hotel i centrala Cancun dag 9-13. På avresan den 24/2 bor vi på hotell Plaza Colonial dag 4-6 och på Hotel Plaza Palenque dag 6-8.

4.6/5

Helhetsomdömen från 101 resenärer.

Läs fler omdömen

full star
full star
full star
full star
half star
Ha D
full star
full star
full star
full star
empty star

Bra guider (Sv + lokal). Kommer att rekommendera fram för allt bra guider! Fick mycket insikt i Maya - bra.

Anonym
full star
full star
full star
full star
full star

Världens bästa guide Kristina Varney, finns hon på fler resor följer vi med (Vietnam har vi redan besökt) Hon gjorde resan till 5+. Upplägget med alla Mayasiter och slukhål och alla boenden var superbra! Skönt med några lata dagar på slutet.