Dag 1. Hemorten – Paris
Vi flyger till Paris under morgonen. Vår reseledare tar oss till vår buss som kör oss till centrala Paris för lunch och guidad rundtur. Vi ser Notre-Dame, Operan, Place de la Concorde, Champs-Élysées, Triumfbågen och mycket mer. Sedan checkar vi in på Hotel Ibis Montmartre, som ligger nära Moulin Rouge och med promenadavstånd till Operan och de stora varuhusen Galeries Lafayette och Printemps.

Dag 2. Paris
Efter frukost har vi hela dagen fri för egna strövtåg. Vår reseledare kommer gärna med tips och idéer på vad man kan göra.

Dag 3. Nyårsafton
Efter frukost erbjuder vår reseledare dem som vill att med metron ta sig till de stora varuhusen Galeries Lafayette och Printemps (biljett för metron tillkommer med cirka 2 euro per person).

Under kvällen går vi den korta promenaden från hotellet till funiculairen, den gamla bergbanan som tar oss upp till Montmartrekullen. Vår utsökta nyårsmiddag serveras på fransk restaurang där vi bjuds på underhållning och show med vin som ingår till maten. Vid tolvslaget skålar vi in det nya året med champagne.

Dag 4. Nyårsdagen
Efter frukost har vi dagen fri för egna aktiviteter. På Champs-Élysées går den årliga musikparaden av stapeln på nyårsdagen. Vår reseledare ger oss också gärna tips och idéer på vad man kan se och göra i staden.

Dag 5. Paris – Hemorten
Frukost och därefter fri tid tills det under eftermiddagen är dags för avresa med vår transferbuss till flygplatsen. Vi beräknas nå vår hemort under sen kväll. 

Ingår: Flyg t/r · 4 övernattningar i dubbelrum · 4 frukostar · en lunch · 1 glas champagne under eftermiddagen på nyårsafton · nyårsmiddag med show samt vin till maten och champagne vid tolvslaget · utflykter enligt program · reseledare
Tillägg: Enkelrum 2 165:- · extra utflykter
Resevaluta: Euro
Speciellt: Vi har egen buss dag 1 och 5. Resterande dagar tar vi oss runt med metro. Vi rekommenderar metrokort för 10 enkelresor, kostnad cirka 15 euro.

Andra liknande resor:

Paris

Franska höjdpunkter

Paris

Kryssning Frankrike

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se