Dag 1. Hemorten – Riga
Vi flyger till Riga. Väl framme åker vi med vår transferbuss till centrala Ibis Riga Centre. Vi checkar in på hotellet och har egen tid fram till den gemensamma middagen på kvällen.

Dag 2. Stadsrundtur Riga
Efter frukost möter vi vår lokalguide som tar oss med på en tre timmars stadsrundtur genom denna gamla hansestad som grundades 1201. Vi ser bland annat Frihetsmonumentet, domkyrkan, Svenskporten och Stora torget. En del av rundturen görs till fots. Efter turen har vi resten av dagen till förfogande för lunch och egna upptäcktsfärder. Vår reseledare ger förslag på olika aktiviteter och utflyktsmål.

Dag 3. Riga
Efter frukost har man hela dagen fri för egna äventyr, eller så kan man boka till vår tilläggsutflykt till slottet i Rundale. Rundale är ett av de största barockslotten i Lettland och byggdes på 1730-talet som sommarresidens till Ernst Johann von Biron, hertig av Kurland. Vi besöker slottet och den vackra barockträdgården som är den historiskt viktigaste i Baltikum. Utflykten behöver förbokas innan resan. Pris 695:-

Dag 4. Riga – Hemorten
Frukost och avresa till flygplatsen. Vi flyger till hemorten.

Ingår: Flyg t/r · 3 övernattningar i dubbelrum · 3 frukostar · en middag · stadsrundtur · reseledare
Tillägg: Enkelrum från 860:- · tillvalsutflykt till slottet i Rundale 695:-
Resevaluta: Euro

Andra liknande resor:

Jurmala Spa

Sparesa Estland

Estlands Öar

Östersjön runt

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se