Dag 1. Hemorten – Riga
Vi flyger till Riga. Väl framme åker vi med vår transferbuss till centralt belägna Radisson Blu Elizabete Hotel. Vi checkar in för tre nätter och har kvällen fri för egna strövtåg.     

Dag 2. Nyårsafton
Efter frukost möter vi vår lokalguide som tar oss med på en tre timmars stadsrundtur genom denna gamla hansestad som grundades 1201. Vi ser bland annat Frihetsmonumentet, domkyrkan, Svenskporten och Stora torget. En del av rundturen görs till fots. Efter turen har vi resten av dagen till förfogande för lunch och egna upptäcktsfärder. Vår reseledare ger förslag på olika aktiviteter och utflyktsmål. På kvällen blir det nyårsfest med galamiddag, dans och underhållning på hotellet.

Dag 3. Nyårsdagen
Efter frukost har man hela dagen fri för egna äventyr, eller så kan man boka till vår tilläggsutflykt till slottet i Rundale. Rundale är ett av de största barockslotten i Lettland och byggdes på 1730-talet som sommarresidens till Ernst Johann von Biron, hertig av Kurland. Vi besöker slottet och den vackra barockträdgården som är den historiskt viktigaste i Baltikum. Utflykten genomförs vid minimum 20 deltagare och behöver förbokas innan avresa. Pris 395:-

Dag 4. Riga – Hemorten
Frukost och fri tid fram till avresa mot flygplatsen. Vi flyger till hemorten.

Ingår: Flyg t/r · 3 övernattningar i dubbelrum · 3 frukostar · galamiddag på nyårsafton · stadsrundtur · reseledare
Tillägg: Enkelrum från 1 025:- · tilläggsutflykt till slottet i Rundale 395:-
Resevaluta: Euro

Genomsnittligt omdöme

4.4 / 5

Baserat på 14 recensioner

2018-12-30

"Vår första Men inte sista med er. Vi är jättenöjda!!"

Läs omdömen här!

Andra liknande resor:

Riga

Baltikum runt

Jurmala Spa

Sparesa Estland

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se