San Francisco

Med Las Vegas

Vi har för tillfället inga öppna avgångar på denna resa.

En spännande kombinationsresa som startar i vackra och populära San Francisco och sedan fortsätter till den omtalade nöjesstaden Las Vegas i Nevadas öken. I San Francisco gör vi bland annat en stadsrundtur och besöker fängelseön Alcatraz. I Las Vegas beskådar vi fascinerande stora hotell och kasinon. Här ges även tillfälle att besöka storslagna Grand Canyon under en dagstur.

4.6 /5

full star
full star
full star
full star
half star
82 personer ger den här resan helhetsomdömet 4.6 av 5
Johansson P
full star
full star
full star
full star
empty star
4 / 5
Den utvidgade stadsrundturen i Las Vegas till Red Rock Country upplevde vi som ett stort plus. Fortsätt köra den! En stor eloge till vår proffsiga reseledare Anette. Hon skötte allt med den äran. Lagom mycket gruppsamvaro och samtidigt stor möjlighet att disponera tid på egen hand. All info var "lagom" -tydlig o klar.Pålitlig. Bör få löneförhöjning!!Även de lokala guiderna var bra - särskilt i Las Vegas!.
Johan
full star
full star
full star
full star
full star
5 / 5
Är jättenöjd med allt. En fantastisk resa och minnen för livet. Absolut bäst med Grand Canyon!
IngårIngårFlyg t/r inklusive flygplansmåltider · inrikesflyg · 7 övernattningar med frukost · utflykter och måltider enligt program · reseledare
TilläggTilläggEnkelrum från 5 795:- · heldagsutflykt med flyg till Grand Canyon 2 895:- · dricks till chaufförer och lokala guider tillkommer (räkna med 3–4 dollar per person och dag)
ValutaValutaAmerikanska dollar