Dag 1. Hemorten – Wagrain
Vi flyger till München. Vår reseledare tar oss till vår buss och vi fortsätter mot Österrike. Väl framme i Wagrain checkar vi in på Hotel Schattauer där vi ska bo i sju nätter. Frukost och middag ingår varje dag.

Dag 2–7. Wagrain
Wagrain ingår i ett stort skidsystem där du har möjlighet att besöka bland annat St. Johann och Flachau. Här finns ungefär 760 kilometer pist till förfogande med varierad svårighetsgrad vilket gör att man inte tröttnar på utbudet. Dock kan vi utlova att kroppen kommer att bli trött! Passa då på att koppla av på en afterski eller i hotellets wellnessavdelning efter en hel dag i backarna.

Vill man vila benen en dag finns även möjlighet att besöka Wasserwelt Amade som är ett stort äventyrsbad. Här har vi tre timmars dagligt inträde.

För längdskidåkaren finns ett stort utbud av spår. En rekommendation är att testa Tauernloipe som är cirka 50 kilometer spår som sedan breder ut sig i ett spårnätverk på cirka 220 kilometer. Åk även Jägerseeloipe som är ett cirka 6,5 kilometer långt spår med fantastisk utsikt över sjön Jägersee.

Dag 8. Wagrain – Hemorten
Frukost och sedan utcheckning från hotellet. Vi lämnar Wagrain för avfärd mot Münchens flygplats.

OBS!
Det finns två olika paket, Alpin och Längd. Paket Längd är inkluderad i grundpriset. Är du intresserad av paket Alpin väljer du detta som tillval i bokningen. Skillnaden mellan paketen är att det ingår 6 dagars alpinliftkort (Ski amadé) i paket Alpin vilket det inte gör i paket Längd. Längdspåren i Wagrain är gratis att använda. Reseledaren kommer att tillbringa mer tid i längdskidspåren då viss vägledning behövs.

Hyra av utrustning sker på plats och vi har förmånligare priser på Sport 2000 Obermoser (ej inkluderat i priset)

Ingår: Flyg t/r · 7 övernattningar i dubbelrum · 7 frukostar · 7 middagar · längdskidåkning gratis · flygtransfers · reseledare
Tillägg: Enkelrum från 895:- · Paket Alpin från 2 395:- · Skidfrakt 550:- · hyra av utrustning sker på plats
Resevaluta: Euro

Andra liknande resor:

Salzkammergut

Vandring Saalbach

Skidor Saalbach

Saalbach

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se