Sri Lanka

Den indiska oceanens vackraste juvel

Sri Lanka är en förtrollande ö med tropiskt klimat som ligger i Indiska oceanen. Här finns ett grönskande landskap med teodlingar, palmer, vattenfall, regnskogar, dimhöljda bergstoppar och gyllene sandstränder. På vår rundresa besöker vi en rad världsarv som exempelvis lejonklippan Sigiriya och grottemplet i Dambulla. Vi besöker även en nationalpark med elefanter och andra vilda djur samt får tid att koppla av på egen hand i detta vackra land med de vackraste av stränder.

utökaSri Lanka
info
IngårIngårFlyg t/r · 9 övernattningar i dubbelrum · 9 frukostar · 1 lunch · 9 middagar · utflykter enligt program · lokalguide under hela resan · reseledare
TilläggTilläggEnkelrum från 5 475:- · dricks till guider och chaufförer
ValutaValutaLankesisk rupee
SpecielltSpecielltPå avresorna 2024 bor vi på Sheraton Hotel i badorten Kosgoda dag 8-11. På övriga orter bor vi 2024 på följande hotell: Mövenpick Colombo i Colombo, Habarana Village i Dambulla, Cinnamon Citadel i Kandy, Araliya Red i Nuwara Eliya.

4.6/5

Helhetsomdömen från 209 resenärer.

Läs fler omdömen

full star
full star
full star
full star
half star
Johansson I
full star
full star
full star
full star
empty star

Vi bodde inte på de två hotell vi ej besvarat på utan på Goldi Sands Och Cinnamon Citadell vilka båda var 5p på allt. Jan och Radja var toppenguider, resan väl komponerad med en vilodag i slutet.

Lagergren
full star
full star
full star
full star
full star

En fantastisk toppenresa!