Teneriffa

Sol, bad och värme

Resan har för tillfället inga planerade avresedatum. Återkom gärna vid ett senare tillfälle.

Teneriffa är den största av de sju spanska öar som utgör ögruppen Kanarieöarna. Läget väster om Afrikas kust ger ett härligt klimat året runt. Vulkanen Teide mitt på ön har skapat det spektakulära landskapet. Under resan bor vi antingen på Hotel Bouganville Playa, Hotel Olé Tenerife Tropical eller Hotel Las Dalias. Hotellen ligger på södra delen av ön i Costa Adeje. Vi erbjuder även Hotel Semiramis med ett fantastiskt läge i Puerto de la Cruz. Vi njuter av sol och bad som varvas med gemensamma utflykter.

utökaTeneriffa
info
IngårIngårFlyg t/r · transfer · 14 övernattningar i dubbelrum · 14 frukostar · 14 middagar · reseledare
TilläggTilläggEnkelrum från 4 875:- · tillvalsutflykter · all inclusive på Hotel Olé Tenerife Tropical från 2 295:- · all inclusive på Hotel Iberostar Bouganville Playa från 3 395:-
ValutaValutaEuro
SpecielltSpecielltVid sen ankomst ersätts middag mot lunch dagen efter · På avresan 22/12 ingår nyårsmiddag på Bouganville Playa, Las Dalias och Olé Tropical.

4.4/5

Helhetsomdömen från 1267 resenärer.

Läs fler omdömen

full star
full star
full star
full star
half star
Anonym
full star
full star
full star
full star
full star

Ingrid är den mest fantastiska reseledaren som vi träffat! En mer komplett reseledare är få förunnat att möta. Tack för att vi fick den upplevelsen.

Wahlgren M
full star
full star
full star
full star
full star

Ingrid Ringmar är ett riktigt fynd. Gör allt för att få behålla henne som reseledare. Med sin stora erfarenhet av landet är hon ovärderlig. Utflykterna med henne blir så mycket mer än att bara komma till en plats. Hon berättar så mycket mer än hon "måste". Hon delger något hela tiden.