Följ med på en rundresa till Europas västligaste land Portugal och den gästvänliga Algarvekusten. Här finns mysiga hamnstäder och semesterorter som ligger vackert längs kusten, golf i världsklass och härliga vandringsleder i vacker natur

I alla våra resor ingår reseledare, utflyktsprogram och väl utvalda hotell.


Utforska våra resor till Algarve:

Favourite-mark this trip

Algarve

Portugals semesterparadis

Vi besöker det behagliga och gästvänliga Algarve i södra Portugal. Här finns mysiga hamnstäder och semesterorter som ligger vackert längs kusten. Under vår vistelse bor vi i Quarteira, Vilamoura eller Albufeira, känt för sin lugna atmosfär och sina underbara sandstränder. Vill man bara koppla av kan man promenera längs strandpromenaden och slå sig ner på något av de många kaféerna.
4 avgångar
8 - 15 dagar
4.2
Test
fr. 10 975:-

Algarve

Portugals semesterparadis

Favourite-mark this trip

Golf Algarve

Spela golf på tre olika golfbanor i Algarve

I södra Portugal spelar vi golf på tre olika banor som alla har sin egen karaktär. Banorna bjuder på olika utmaningar och här finns mycket att hämta för alla spelare. Gemensamt för dem är det underbara landskapet och det milda klimatet! På hotellet hämtar vi kraft och inspiration till nästa rond i en vacker och avkopplande miljö.
2 avgångar
8 dagar
3.9
Test
fr. 15 085:-

Golf Algarve

Spela golf på tre olika golfbanor i Algarve

Favourite-mark this trip

Vandring Algarve

Vandring på charmiga Algarvekusten

På den här vandringsresan bjuds vi på en härlig blandning av fascinerande natur, kultur och historia. Vi bor i den charmiga orten Albufeira, som förutom sin fina sandstrand erbjuder ett stort utbud av trevliga restauranger och aktiviteter. Under resan gör vi fyra vandringar och får också möjligheten att utforska vackra Algarvekusten på egen hand. Vi åker buss till och från vandringarna och vandrar cirka tre till fyra timmar per dag. Det går bra att köpa med matpaket från vårt hotell eller i närliggande butiker om man önskar ta med dryck och snacks. Under våra vandringsfria dagar ger vår reseledare gärna förslag på olika aktiviteter och utflyktsmål i området.
2 avgångar
8 dagar
4.5
Test
fr. 13 165:-

Vandring Algarve

Vandring på charmiga Algarvekusten