Algarve 2022

Följ med på en rundresa till Europas västligaste land Portugal och den gästvänliga Algarvekusten. Här finns mysiga hamnstäder och semesterorter som ligger vackert längs kusten, golf i världsklass och härliga vandringsleder i vacker natur

I alla våra resor ingår reseledare, utflyktsprogram och väl utvalda hotell.


Utforska våra resor till Algarve:

AlgarveGruppresa

Portugals semesterparadis

Vi besöker det behagliga och gästvänliga Algarve i södra Portugal. Här finns mysiga hamnstäder och semesterorter som ligger vackert längs kusten. Under vår vistelse bor vi i Quarteira eller Albufeira, känt för sin lugna atmosfär och sina underbara sandstränder. Vill man bara koppla av kan man promenera längs strandpromenaden och slå sig ner på något av de många kaféerna.
8 avgångar
8 - 15 dagar
4.2
fr. 8 775:-

AlgarveGruppresa

Portugals semesterparadis

Golf AlgarveGruppresa

Spela golf på tre olika golfbanor i Algarve

I södra Portugal spelar vi golf på tre olika banor som alla har sin egen karaktär. Banorna bjuder på olika utmaningar och här finns mycket att hämta för alla spelare. Gemensamt för dem är det underbara landskapet och det milda klimatet! På hotellet hämtar vi kraft och inspiration till nästa rond i en vacker och avkopplande miljö.
1 avgång
8 dagar
4
fr. 14 325:-

Golf AlgarveGruppresa

Spela golf på tre olika golfbanor i Algarve

Vandring AlgarveGruppresa

Vandring på charmiga Algarvekusten

På den här vandringsresan bjuds vi på en härlig blandning av fascinerande natur, kultur och historia. Vi bor i den charmiga orten Carvoeiro, som förutom sin fina sandstrand erbjuder ett stort utbud av trevliga restauranger och aktiviteter. Under resan gör vi fyra vandringar och får också möjligheten att utforska vackra Algarvekusten på egen hand. Vi åker buss till och från vandringarna och vandrar cirka tre till fyra timmar per dag. Det går bra att köpa med matpaket från vårt hotell eller i närliggande butiker om man önskar ta med dryck och snacks. Under våra vandringsfria dagar ger vår reseledare gärna förslag på olika aktiviteter och utflyktsmål i området.
3 avgångar
8 dagar
4.6
fr. 11 475:-

Vandring AlgarveGruppresa

Vandring på charmiga Algarvekusten