Ingmarsspelen Nås

Bygdespel baserat på Selma Lagerlöfs roman Jerusalem

2 dagar

fr.2 275:-

BOKA
clock
Avgångstider
05.00 Ulricehamn, 05.30 Borås, 06.30 Göteborg, 06.45 Lerum, 07.10 Alingsås och ytterligare ett fåtal orter i södra Sverige.

Följ med oss på det som kallas Dalarnas starkaste teaterupplevelse! Efter mycket fina recensioner genom åren spelas denna sommarteater nu för 62:a gången.

utökaIngmarsspelen Nås
info
IngårIngårBuss t/r · en övernattning i dubbelrum · en frukost · en lunchbuffé · en middag · föreställning · reseledare
TilläggTilläggEnkelrum från 295:-

4.9/5

Helhetsomdömen från 19 resenärer.

Läs fler omdömen

full star
full star
full star
full star
half star
Sandberg B
full star
full star
full star
full star
full star

Bella var en superduktig och engagerad guide som gav oss det där lilla extra hela tiden. Vi fick veta mycket mer om Selma Lagerlöf och om människorna som lämnade Nås och reste till Jerusalem! Det gjorde resan så givande och som en bonus vi fick också lära oss en del om hårdrock som var intressant! Chauffören Bengt ska också ha ett stort Tack alltid hjälpsam, vänlig och glad!

Anonym
full star
full star
full star
full star
full star

Otroligt vad mycket man kan hinna med på två dagar. Dalarna, Nås med Ingmarsspelen, Ludvika med stadsfest, Nora och Lyrestad. En fantastiskt fin resa. Ett gott team, reseledare Bella och chaufför Bengt, som tog hand om oss och såg till att flöt på som det skulle. Teater i underbar miljö (det fina vädret gjorde säkert sitt till). God mat och sköna sängar på hotellet i Ludvika, som dessutom bjöd på bubbel med anledning av 100-årsjubileet i staden (fin gest). Rasterna på hemvägen var väl planerade och stoppet i Nora med sin lokala glass uppskattades mycket. Verkligen en toppenresa!