tid

Avgångstider 06.30 Borås, 07.30 Göteborg, 08.50 Falkenberg, 06.15 Stockholm, 08.00 Linköping, 08.10 Växjö, 11.40 Malmö och ytterligare 85 orter i mellersta och södra Sverige.

Dag 1. Hemorten – Lübeck
Vi åker genom södra Sverige och Danmark. Därefter tar vi färjan Rödby–Puttgarden. Färjan tar 45 minuter och det finns möjlighet att äta lunch ombord. I Tyskland fortsätter vi till Lübeck och vårt hotell Park Inn som ligger strax intill stadsporten Holstentor vid floden Trave. Hotellet håller hög standard och ligger strax väster om gamla stan. På kvällen äter vi en gemensam middag på vårt hotell.

Dag 2. Lübeck
Efter frukost gör vi en två timmars rundtur med lokalguide. Därefter blir det fri tid till att utforska staden på egen hand och då inte minst Ducksteinfestivalen, denna trevliga stadsfest som bjuder på en härlig blandning av konst, kultur och mat från hela världen och som presenteras i en unik atmosfär längs floden Trave.

Dag 3. Lübeck
Frukost och sedan hela dagen fri för egna aktiviteter. Festivalen fortsätter även denna dag. En fin upplevelse är att se staden från vattnet och det finns flera kanalbåtar som gör turer på de olika vattenvägarna. Som avslutning i marsipanstaden rekommenderar vi ett besök på det världsberömda kaféet Niederegger. Här finns äkta marsipanbakverk i mängder av former.

Dag 4. Lübeck – Hemorten
Frukost och avresa till Puttgarden. I mån av tid stannar vi för inköp vid en gränshandel. Vi beräknar vara i Malmö 16.15, Göteborg 20.30 och Stockholm 21.45.

Ingår: Buss t/r · 3 övernattningar i dubbelrum · 3 frukostar · en middag · rundtur med lokalguide · reseledare
Tillägg: Enkelrum från 995:-
Resevaluta: Euro
Speciellt: Observera att avresan 7/8 är en 3 dagars resa, vilket innebär att den fria dagen dag 3 utgår från ordinarie program. Vi bor här på Radisson Blu Senator Hotel. På denna avresan ingår 2 övernattningar i dubbelrum, 2 frukostar och en middag.

Andra liknande resor:

Lübeck

Lübeck shopping

Tyska rivieran

Wismar

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se