Lübeck

Med stadsfesten Ducksteinsfestivalen

Vi har för tillfället inga öppna avgångar på denna resa.

clock

Avgångstider

06.30 Borås, 07.30 Göteborg, 08.50 Falkenberg, 06.15 Stockholm, 08.00 Linköping, 08.10 Växjö, 11.40 Malmö och ytterligare 85 orter i mellersta och södra Sverige.

I hansestaden Lübeck finns mycket att uppleva. Den historiska stadskärnan är upptagen på Unescos världsarvslista och omges av floden Trave. Här finns intressanta kyrkor, vackra medeltida hus och världsberömd marsipan. På denna resa får vi dessutom uppleva stadsfesten Ducksteinfestivalen där vi får njuta av levande musik och läckra kulinariska rätter från världens alla hörn.

utökaLübeck

4.6 /5

full star
full star
full star
full star
half star
50 personer ger den här resan helhetsomdömet 4.6 av 5
Hilmersson
full star
full star
full star
full star
empty star
4 / 5
väldigt trevligt och rent hotell med en resturang med mycket god mat. I övrigt en väldigt trevlig och bra resa.
Classon A
full star
full star
full star
full star
full star
5 / 5
Resan överträffade våra förväntningar med råge, allt var så väl ordnat. En mer charmerande reseledare och chaufför får man leta efter. Tack Ingrid för din underbara personlighet! Du ordnade med en egen rundtur för de som ville vilket vittnar om ditt fantastiska engagemang för oss resenärer. Vi återkommer gärna!
IngårIngårBuss t/r · 3 övernattningar i dubbelrum · 3 frukostar · en middag · rundtur med lokalguide · reseledare
TilläggTilläggEnkelrum från 995:-
ValutaValutaEuro
SpecielltSpecielltObservera att avresan 7/8 är en 3 dagars resa, vilket innebär att den fria dagen dag 3 utgår från ordinarie program. Vi bor här på Radisson Blu Senator Hotel. På denna avresan ingår 2 övernattningar i dubbelrum, 2 frukostar och en middag.