I Luthers fotspår

Reformistens Tyskland

6 dagar

fr. 7 375:-

BOKA
clock
Avgångstider
06.30 Borås, 07.30 Göteborg, 08.50 Falkenberg, 06.15 Stockholm, 08.00 Linköping, 08.10 Växjö, 11.40 Malmö och ytterligare 85 orter i mellersta och södra Sverige

Det är 500 år sedan Martin Luther spikade upp sina teser på porten till Slottskyrkan i Wittenberg. Vi reser i Martin Luthers fotspår och upptäcker en spännande del av Tyskland.

utökaI Luthers fotspår
info
IngårIngårBuss t/r · 5 övernattningar i dubbelrum · 5 frukostar · 5 middagar · utflykter enligt program · reseledare
TilläggTilläggEnkelrum från 1 295:-
ValutaValutaEuro
SpecielltSpecielltPå avresan 12/9 2022 bor vi på Hotell Seminaris i Lüneburg dag 5.

4.3/5

Helhetsomdömen från 100 resenärer.

Läs fler omdömen

full star
full star
full star
full star
half star
Jansson A
full star
full star
full star
full star
full star

Mycket förnöjd med utflykterna. Fick se ännu mer än förväntat. Guide och chaufför hjälpte till så jag kunde genomföra en önskan o besöka Bachmuséet i Eisenach trots att de inte stod på programmet. Väldigt glad för det. Tusen tack.

Jonsson E
full star
full star
full star
full star
full star

Mycket trevlig och intressant resa. Faktaspäckad. Duktiga lokalguider som talade bra och tydlig engelska vilket jag uppskattade då jag inte pratar och förstår tyska så bra. Vinprovningen var riktigt bra, och trevligt att den gjordes bland vinkar och tunnor. Det blev en fin helhet med provsmakningen i den miljön, tillsammans med information. Fina städer och fantastiska miljöer såg vi, och utsikten från medeltidsborgen Wartburg var storslagen.