tid

Avgångstider 06.00 Ulricehamn, 06.30 Borås, 07.30 Göteborg, 08.10 Alingsås, 08.30 Vårgårda, 09.10 Skara och ytterligare ett tiotal orter i södra och mellersta Sverige.

Dag 1. Hemorten – Gävle
Vi reser norrut och når under eftermiddagen Gävle, där vi checkar in på Clarion Hotel Winn. Gemensam middag äter vi på hotellet under kvällen.

Dag 2. Midsommarafton
Efter frukost åker vi till Wij Trädgårdar som ligger i Ockelbo nordväst om Gävle. Här får vi en rundvisning i Wijs sex olika tematrädgårdar. Vi äter gemensam lunch innan vi deltar i Wijs traditionella midsommarfirande med stångresning, spelmän, dans och kransbindning. På kvällen serveras gemensam middag på hotellet.

Dag 3. Öregrund och Lövstabruk
Idag åker vi söderut för att besöka en av Sveriges bäst bevarade trästäder, Öregrund i Roslagen. I den charmerande idyllen vid havet får vi en guidad vandring. På vägen tillbaka mot Gävle gör vi ett besök på Lövstabruk, en gång i tiden ett av Sveriges viktigaste järnbruk. Under en guidad visning i herrgården och bruket upplever vi den genuina 1700-talsmiljön. På kvällen äter vi gemensam middag på vårt hotell.

Dag 4. Gävle – Hemorten
Frukost och hemresa. Vi beräknar vara åter i Göteborg cirka 18.00

Ingår: Buss t/r · 3 övernattningar i dubbelrum · 3 frukostar · 1 lunch · 3 middagar · utflykter enligt program · reseledare
Tillägg: Enkelrum från 895:-

Andra liknande resor:

Midsommar i Dalarna

Stora Sverigeresan

Dalhalla

Dalhalla

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se