Nordic Walking

Stavgång Göta Kanal

Resan har för tillfället inga planerade avresedatum. Återkom gärna vid ett senare tillfälle.

clock
Avgångstider
06.15 Varberg, 07.30 Göteborg, 08.15 Borås, 08.45 Ulricehamn, 10.00 Jönköping och ytterligare ett tiotal orter i mellersta och södra Sverige.

Nordic Walking är ett populärt motionsfenomen och det internationella namnet för stavgång. Med daglig motion och två nätter på ett toppmodernt hotell är det lätt att må bra. Vid tre tillfällen gör vi gemensamma Nordic Walking-promenader längs Göta Kanal och Stångån med vår reseledare. De är ca 5–7 km långa och tar ca 1,5 timma. Vi bor på Quality Hotel The Box utkanten av Linköping och två kvällar finns det möjlighet att besöka The Wellbox, hotellets stora spaavdelning med utomhus- och inomhuspool, jacuzzi, ångbastu och torrbastu. Under vår resa besöker vi också anrika Brunneby Musteri utanför Borensberg samt friluftsmuseet Gamla Linköping. Vi hinner också med en guidad visning på Löfstad Slott och en stadspromenad i charmiga Söderköping.

utökaNordic Walking
info
IngårIngårBuss t/r · två övernattningar i dubbelrum · två frukostar · två middagar · utflykter och entré enligt program · reseledare
TilläggTilläggEnkelrum från 595:- · entré till hotellets spa 50:- per dag och person
SpecielltSpecielltBokar man spa 17.00-19.00 så är middag klockan 19.30. Bokar man spa 19.00-21.00 är middagen klockan 18.00. Stavar ingår inte i resans pris.