Inga fler avgångar i år

tid

Avgångstider 15.00 Borås, 16.00 Göteborg, 17.10 Falkenberg, 20.00 Malmö och ytterligare 85 orter i mellersta och södra Sverige.

Dag 1. Hemorten – Świnoujście
Avresa från hemorten under eftermiddagen. Vi åker med buss genom södra Sverige och stannar för paus längs med vägen. Från Ystad tar vi färjan till Świnoujście över natten och ägnar tiden åt de nöjen och butiker som finns ombord.

Dag 2. Świnoujście – Kołobrzeg
Vi äter frukost på färjan och därefter anländer vi till Świnoujście. Vi fortsätter till den populära kur- och semesterorten Kołobrzeg på Polens Östersjökust. Staden skadades svårt under andra världskriget och tillföll Polen efter kriget. Återuppbyggnaden av dess centrala delar påbörjades inte förrän på 1980-talet och området har uppmärksammats för sin arkitektur. Vi inkvarterar oss på Hotel Arka Medical Spa, som är vackert beläget vid kusten. Hotellet har en stor saltvattenpool, ett bastulandskap och flera jacuzzier. Spaavdelningen har ett brett utbud med alla tänkbara former av olika behandlingar och massagevarianter. En speciell attraktion är en rymlig saltgrotta, som är uppbyggd av sten och havssalt. Här kan man njuta i ett mikroklimat med behaglig temperatur till stämningsfull musik. Vill man utforska Kołobrzegs trevliga centrum går lokalbuss från hotellet var tjugonde minut.

Dag 3-5. Kołobrzeg
Under vår vistelse i Kołobrzeg ingår läkarkonsultation och följande behandlingar: en svensk ryggmassage, två medicinska behandlingar och ett fiskspa eller lerbad. Utöver dessa erbjuder hotellet massage och spabehandlingar att köpa till på egen hand. Vill man aktivera sig finns gym, tennisbana och swimmingpool. Under kvällarna äter vi gemensam middag. En av dagarna gör vi även en rundtur i Kołobrzeg med lokalguide.

Dag 6. Kołobrzeg – Świnoujście – Hemorten
Frukost och därefter avresa mot färjeläget i Świnoujście. Båten avgår 13.00. Vi når Ystad 20.15 och beräknas vara åter i Göteborg cirka 01.00.

Ingår: Buss t/r · 4 övernattningar i dubbelrum · en övernattning i dubbelhytt · 4 middagar · 5 frukostar · rundtur med lokalguide · 4 behandlingar varav 2 av hälso/medicinsk karaktär och läkarkonsultation · reseledare
Tillägg: Enkelrum från 795:- · Spabehandlingar
Resevaluta: Polska zloty

51 personer ger den här resan
helhetsomdömet 4.1 av 5
Läs omdömen här

stjärna stjärna stjärna stjärnaAndra liknande resor:

Sparesa Polen

Szczecin

Szczecin

Bornholm

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se