tid

Avgångstider 06.30 Borås, 07.30 Göteborg, 08.50 Falkenberg, 06.15 Stockholm, 08.00 Linköping, 08.10 Växjö, 11.40 Malmö och ytterligare 85 orter i mellersta och södra Sverige.

Dag 1. Hemorten – Świnoujście
Vi åker genom södra Sverige och Danmark. Därefter tar vi färjan Gedser–Rostock som tar strax under två timmar. I Tyskland fortsätter vi till Świnoujście som ligger på den polska sidan av gränsen mellan Polen och Tyskland. Här checkar vi in på Hotel Interferie Medical SPA.

Dag 2–7. Świnoujście
Vi har nu sex heldagar på oss att koppla av och njuta av hotellets spaanläggning och faciliteter. Varma pooler och behandlingar gör gott för både kropp och själ. Under vår vistelse ingår helpension (frukost, lunch, middag i bufféform), 12 hälsobehandlingar, undersökning av kroppens fysiska parametrar såsom BMI, hydratisering, kroppsfettmätning, benvikt, nivå av visceralt fett och BMR samt fritt inträde till bastu och poolområde.

Hotel Interferie Medical SPA är ett modernt och bekvämt hotell i Świnoujścies lugna och kustnära del, enbart 200 meter från havet. Här finns ett flertal behandlingssalonger, gym och rehabiliteringsanläggningar. Rekreationsområdet med en yta på cirka 200 kvm har jacuzzi, bastukomplex, gym, bowlingbanor, biljard med mera. Det finns också två restauranger, lobbybar, en nattklubb och ett mikrobryggeri.

Hotellet erbjuder även dagliga aktiviteter för att underhålla sina gäster, såsom stavgång, gymövningar i grupp ihop med personlig tränare, målerikurs, dans, konserter och biokvällar.

Guldpaket

För den som önskar lite guldkant på sin vistelse är det möjligt att boka till guldpaket. Då ingår även en 20 min terapeutisk massage, en 20 min hydrojetmassage, lån av morgonrock och tofflor samt en flaska (500 ml) vatten per dag. Paketet behöver förbokas. Pris 275:- (ingår under 2019).

Dag 8. Świnoujście – Hemorten
Frukost och avresa till Rostock. I mån av tid stannar vi för inköp vid en gränshandel. Vi beräknar vara i Malmö 17.45, Göteborg 21.45 och Stockholm 23.45. 

Ingår: Buss t/r · 7 övernattningar i dubbelrum · helpension · 12 hälsobehandlingar · undersökning av kroppens fysiska parametrar · aktiviteter · fritt inträde till bastu och poolområde · reseledare
Tillägg: Enkelrum från 775:- · spabehandlingar
Resevaluta: Polska zloty

Andra liknande resor:

Szczecin

Bornholm

Binz

Stralsund

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se