Stora Nordkapsresan

Med Lofoten, Kirkenes och Rovaniemi

Vi har för tillfället inga öppna avgångar på denna resa.

clock

Avgångstider

06.00 Ulricehamn, 06.30 Borås, 07.30 Göteborg, 08.35 Uddevalla, 09.30 Tanum och ytterligare ett tiotal orter längs med vägen.

Den stora Nordkapsresan är en oförglömlig rundresa i Europas nordligaste delar. Vi färdas genom Norge där vi ser midnattssol och ett fantastiskt vackert ölandskap. Efter att ha upplevt det majestätiska Nordkap vänder vi hemåt genom finska Lappland och passerar bland annat det som kallas jultomtens hemstad, Rovaniemi.

utöka

4 /5

full star
full star
full star
full star
empty star
13 personer ger den här resan helhetsomdömet 4 av 5
Anonym
full star
full star
full star
full star
full star
5 / 5
Jag tycker att det var en fantastisk resa. Vi fick se så mycket av både Norge och Finland och det var toppen. Sedan hade vi ju sådan tur med vädret,. Resan kunde bara inte bli bättre. Fortsätt med den resan, så att många mer kan få ta del av detta fantastiska.
IngårIngårBuss t/r · 12 övernattningar i dubbelrum · en övernattning i dubbelhytt · 13 frukostar · en lunch · 13 middagar · alla utflykter · reseledare
TilläggTilläggEnkelrum från 5 695:-
ValutaValutaNorska kronor och euro
SpecielltSpecielltPå avresan 8/8 avviker hotell och ort från programmet vissa dagar, vänligen se er bokningsbekräftelse för aktuell information. Det kan vara kallt vid Nordkapsklippan och vi rekommenderar därför att ta med varma kläder.