Vandring Borgafjäll

Lapplands natur

Resan har för tillfället inga planerade avresedatum. Återkom gärna vid ett senare tillfälle.

clock
Avgångstider
06.00 Ulricehamn, 06.30 Borås, 07.00 Landvetter, 07.30 Göteborg, 07.45 Lerum, 08.10 Alingsås och ytterligare ett fåtal orter i södra Sverige.

Borgafjäll i Södra Lapplands fjällvärld ligger bokstavligen vid vägens ände utan störande genomfartstrafik. Här finns fantastiska möjligheter till varierande vandring i en storslagen fjällnatur med mäktiga bergsmassiv. Välkomna med på en resa till vildmarken.

utökaVandring Borgafjäll
info
IngårIngårBuss t/r · 8 övernattningar i dubbelrum/lägenhet · 8 frukostar · 8 middagar · 5 lunchpaket som packas från frukosten · 5 inträden till spa med ett glas bubbel per besök · 1 vandringskarta · reseledare · vandringsledare · utflykter enligt program
TilläggTilläggEnkelrum från 2 095:-
SpecielltSpecielltBorgafjäll hotell erbjuder både hotellrum och lägenheter. Hotellrummen har enkelsängar och bäddsoffa, lägenheter har delbar dubbelsäng och bäddsoffa. God vandringsvana, vandringskängor och stavar rekommenderas starkt då vi gör vandringar som är krävande.

4.5/5

Helhetsomdömen från 15 resenärer.

Läs fler omdömen

full star
full star
full star
full star
half star
Gösta
full star
full star
full star
full star
empty star

Vår reseledare var en utomordentlig ledare, kunnig och en fantastisk berättare under bussresan som gjorde den i sig till en upplevelse och de två dagar som bussresan tog fram till Borgarfjäll kändes inte alls så lång. Han var dessutom ansvarstagande och sökte kompromisser där sådana krävdes.