Inga fler avgångar i år

tid

Avgångstider 06.00 Ulricehamn, 06.30 Borås, 06.45 Bollebygd, 07.00 Landvetter, 07.30 Göteborg, 08.30 Varberg och ytterligare ett fåtal orter i södra Sverige.

Vi följer västkusten söderut. I trakterna norr om Halmstad stannar vi till för morgonfika på Kvibille Gästgivaregård. Resan går sedan vidare mot Helsingborg och vackra Fredriksdal, som med sina museer och trädgårdar bjuder på upplevelser för alla åldrar. Denna dag inviteras vi till en resa tillbaka i tiden och på området finner vi bland annat skådespelare som återskapar fenomen och historier från 40-talet i sina tidsenliga kläder.

Vi inleder besöket på Fredriksdal med lunch i det trevliga Trädgårdskaféet. Därefter möter vi vår guide som visar oss runt och berättar om beredskapstidens mat samt ger oss en exklusiv visning av militärlägret. Vi har sedan tid att själva botanisera bland shopping, upplevelser och tidsenlig musik och dans innan det är dags att återvända hemåt. Vi beräknar att vara åter i Göteborg cirka 19.00.

Ingår: Buss t/r · förmiddagsfika på Kvibille Gästgivaregård · inträde Fredriksdal · temavandring med lokalguide · lunch i Trädgårdskaféet · reseledare
Andra liknande resor:

Fredriksdal

Louisiana Köpenhamn

Louisiana

Köpenhamn

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se