Inga fler avgångar i år

tid

Avgångstider 06.00 Ulricehamn, 06.30 Borås, 06.45 Bollebygd, 07.00 Landvetter, 07.30 Göteborg, 08.30 Varberg och ytterligare ett fåtal orter i södra Sverige.

Vi kör söderut mot vårt första stopp under hantverksrallyt, Öströö Fårfarm öster om Varberg. Här bjuds vi på förmiddagsfika och får möjlighet att hälsa på fåren och besöka delikatessboden och hantverksboden. Kött, korvar, inläggningar, marmelader, lammskinn och stickade ullvantar är bara några av de varor som finns till försäljning här. Nästa stopp är i Gällared och Ljusverksta´n med fina handstöpta ljus i alla dess former, som drivs av Gunnel Kullander. Hon tar emot oss, visar runt och berättar om sin verksamhet.  Efter ett intressant besök åker vi vidare till British Farmhouse gårdsbutik i Gödeby. Gårdsbutiken är i brittisk stil och har förutom handgjorda tvålar många andra produkter från ägarens hemland England. Vi får berättat för oss om tvåltillverkningen och livet på gården och får tid att strosa omkring i butiken. 

Vi åker vidare i hantverksrallyt och kommer fram till bryggeriet Folkared 15 där vi gör ett längre depåstopp. Vi äter lunch och får en efterföljande visning av bryggeriet och puben The Red Fox. På gården finns även en garnaffär med underbara ullgarner från Shetlandsöarna. Efter detta väntar hantverksrallyts sista stopp, Art by Turi. Bildkonstnären Turi visar upp sin lilla rustika ateljé och berättar om sin verksamhet. Efter en intressant heldag är vi i mål och vänder hemåt mot Göteborg som vi beräknas nå cirka 17.30. 

Ingår: Buss t/r · förmiddagsfika på Öströö Fårfarm · besök och visning av flera ateljéer och butiker · lunch på Folkared 15 · reseledare
Speciellt: På avresan 24/5 ingår eftermiddagsfika på dagens sista stopp. Denna resa har även något senare avgångstider, för exakta tider se er bekräftelse.
Andra liknande resor:

Ästad Vingård

Vandring Åkulla

En smak av Halland

Ullared shopping

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se