Inga fler avgångar i år

tid

Avgångstider 06.00 Ulricehamn, 06.30 Borås, 06.45 Bollebygd, 07.00 Landvetter, 07.30 Göteborg, 08.30 Varberg och ytterligare ett fåtal orter i södra Sverige.

Vi reser söderut genom Halland och efter drygt två timmars körning når vi Hovs hallar. Cirka 10.00 inleds vandringen tillsammans med vår reseledare och en vandringsledare från Engelholms Vandrarförening. Vi vandrar i området där Hallandsåsen och havet möts på ett dramatiskt sätt med höga uppspruckna klippbranter, raukar och grottliknande formationer. Vi startar vid Hovs hallar och går längs med Skåneleden till Kattviks hamn där vi avnjuter vår medhavda fika. På återvägen går vi stigen ner till vattnet och upp på klipporna, där vi har en härlig utsikt över Laholmsbukten. Detta är en krävande vandring med mycket kuperad terräng och en höjdvariation på ca 50 meter, men utsikten är belöningen.

Under vandringen gör vi regelbundna pauser och efter cirka fyra timmars vandring och en sträcka på cirka nio kilometer är vi tillbaka vid Hovs hallar. Vi äter därefter en gemensam lunch på restaurangen. Under eftermiddagen återvänder vi hemåt och beräknar vara tillbaka i Göteborg cirka 17.30.

OBS! Vi rekommenderar våra resenärer att vandra i grova skor eller vandringskängor. Ta gärna med ryggsäck, vattenflaska, regnskydd, kikare, frukt, snacks och fika.

Ingår: Buss t/r · lunch på Hovs hallar · halvdagsvandring med vandringsledare från Engelholms Vandrarförening · reseledare

41 personer ger den här resan
helhetsomdömet 4.3 av 5
Läs omdömen här

stjärna stjärna stjärna stjärna stjärnaAndra liknande resor:

Wapnö

Falkenbergsrevyn

Hantverksrallyt Jul

Ullared shopping

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se