Grönskande Göteborg

På promenad i Göteborgs oaser Botaniska Trädgården och Slottsskogen

Resan har för tillfället inga planerade avresedatum. Återkom gärna vid ett senare tillfälle.

Låt en av dagarna på din ”hemester” bli en dag i grönskande Göteborg. Dagens guidade promenad tar oss till och genom stadens mycket uppskattade och gröna oaser – Botaniska Trädgården och Slottsskogen. Båda stolta över att få tjäna som västkustmetropolens lungor.

utökaGrönskande Göteborg
info
IngårIngårreseledare · guide Botaniska trädgården · lunch
TilläggTilläggInträde till Växthuset i Botaniska Trädgården 20:-
SpecielltSpecielltPå turen den 17/6 görs turen i omvänd ordning med start i Slottsskogen och avslut i Botaniska. Vi börjar då i Slottsskogen och möts kl 10.00 vid den stora entrén vid Linnéplatsen.

4.4/5

Helhetsomdömen från 13 resenärer.

Läs fler omdömen

full star
full star
full star
full star
half star
Hansen N
full star
full star
full star
full star
full star

Peter W. är mycket tillmötesgående , vänlig och välinformerat om båda de vackra parkerna och dessutom om hela Göteborgs stads historia m.v. . Turnén var otroligt vacker . men också fysiskt krävande, ( - det var en brinnande het och solig dag ) åtminstone för ett äldre par som oss ! ( Den oerhört läckra vegetariska LUNCH tallriken vi presenterades för i skuggan var en ytterst välkommen överraskning ! ) . Sammantaget en fantastisk upplevelse , som vi motvilligt skulle ha varit utan . Tackar så mycket - och vänlig hälsning från Else + Niels Gottlieb Hansen