Oceanien

Vår stora resa till Australien och Nya Zeeland

På denna kombinationsresa hinner vi uppleva mycket av det bästa dessa två gigantiska länder har att erbjuda. Vi ser klassiska symboler som operahuset i Sydney, kängurur och inselberget Uluru i Australien liksom Foxglaciären, kiwifågeln och storslagen natur i Nya Zeeland. Dessutom provar vi en mängd goda viner, tar del av kultur och historia och känner in atmosfären i dessa länder som på många sätt är annorlunda från det vi är vana vid.

utökaOceanien
info
IngårIngårFlyg t/r · inrikesflyg · 26 övernattningar i dubbelrum · 26 frukostar · 4 luncher · 4 middagar · utflykter enligt program · reseledare
TilläggTilläggEnkelrum från 16 495:- · tillvalsutflykter · dricks till chaufförer och lokala guider (dricksen betalas i lokal valuta och motsvarar ca 20-40:- per resenär och dag) · visum och turistavgift
ValutaValutaAustralisk och nyzeeländsk dollar
SpecielltSpecielltEtt fåtal hotell har enkel standard och rumsstorlek varierar. Tillvalsutflykter arrangeras av lokala bolag. På avresan 25/2 utgår stadsrundturen i Adelaide då vi flyger dit under eftermiddagen och i Greymouth bor vi på Coleraine Motel och i Auckland på The Parnell Hotel & Conference Centre.

4.3/5

Helhetsomdömen från 44 resenärer.

Läs fler omdömen

full star
full star
full star
full star
half star
Björklund J
full star
full star
full star
full star
empty star

En mkt intressant resa som höll uppe vår energi hela vägen.

Anonym
full star
full star
full star
full star
empty star

En mycket trevlig resa som mer än väl motsvarade våra förväntningarna. Suzane som reseledare gjorde att vi alla blev som en familj. Med sin erfarenhet och stora kunskap gav hon oss oförglömliga minnen. Vilken guide!