Oceanien

Vår stora resa till Australien och Nya Zeeland

29 dagar

fr. 99 775:-

BOKA

På denna smått otroliga och innehållsrika kombinationsresa hinner vi uppleva mycket av det bästa på andra sidan jordklotet som det gigantiska landet Australien och sagolika Nya Zeeland har att erbjuda. I Australien ser vi klassiska symboler som operahuset i Sydney, den mycket speciella faunan med pungdjur såsom kängurur och efter inrikesflyg till ”The Outback” den berömda klippan Uluru även känd som Ayers Rock. Vi provar vin i Barossa Valley och åker The Great Ocean Road. I grannlandet Nya Zeeland väntar Foxglaciären, kiwifågeln och storslagen natur bland fjordlandskap, höga berg, regnskog och vulkanlandskap och ännu mer goda viner i Napier. Den perfekta resan för en naturälskare!

utökaOceanien
info
IngårIngårFlyg t/r · inrikesflyg · 26 övernattningar i dubbelrum · 25 frukostar · 3 luncher · 5 middagar · utflykter enligt program · reseledare
TilläggTilläggEnkelrum från 21 975:- · tillvalsutflykter · dricks till chaufförer och lokala guider (dricksen betalas i lokal valuta och motsvarar ca 20-40:- per resenär och dag) · visum och turistavgift
ValutaValutaAustralisk och nyzeeländsk dollar
SpecielltSpecielltEtt fåtal hotell har enkel standard och rumsstorlek varierar. Tillvalsutflykter arrangeras av lokala bolag.

4.3/5

Helhetsomdömen från 46 resenärer.

Läs fler omdömen

full star
full star
full star
full star
half star
Anonym
full star
full star
full star
full star
empty star

En mycket trevlig resa som mer än väl motsvarade våra förväntningarna. Suzane som reseledare gjorde att vi alla blev som en familj. Med sin erfarenhet och stora kunskap gav hon oss oförglömliga minnen. Vilken guide!

Anonym
full star
full star
full star
full star
empty star

Reseledaren var mycket duktig och påläst. Mån om alla resenärer. Ordnade flera gemensamma middagar som var uppskattade.

DatumDestinationPlatser kvarPris
7/11Tis2023-11-07 TisAustralien och Nya Zeeland 29d
Göteborg-Landvetter
>8Boka 99 775:-
Destination
7/11Tis2023-11-07 Tis
Australien och Nya Zeeland 29d
Göteborg-Landvetter
>8 platser kvar
99 775:-
DatumDestinationFlygplatsPrisPlatser kvar
2023-11-07 TisAustralien och Nya Zeeland 29dGöteborg-Landvetter99 775:->8Boka