Inga fler avgångar i år

Dag 1. Hemorten – Berlin
Vi flyger till Berlin. Väl framme åker vi med vår transferbuss till centrala Relexa Hotel som ligger cirka sju minuters gångväg från Potsdamer Platz. Under kvällen anländer vår bussresa och chaufför till hotellet.

Dag 2. Stadsrundtur Berlin
Frukost. Vi samlas 09.00 för en stadsrundtur med svensktalande lokalguide. Rundturen är omfattande och pågår under cirka fyra timmar. Efter att ha sett många av Berlins intressanta monument återvänder vi till vårt hotell där vi äter lunch cirka 13.30. Hela utflykten kostar 100 kronor. Föranmälan görs till resebyrån.

Dag 3. Berlin
Efter frukost har vi hela dagen fri för egna äventyr i en av Europas mest intressanta huvudstäder. Personalen på hotellet hjälper gärna till med att rekommendera sevärdheter, boka teaterbiljetter och dylikt. Andra alternativ är att ta tunnelbanan till Kurfürstendamm och det välkända varuhuset KaDeWe med sin delikatessavdelning. Ett besök i tv-tornets utsiktskafé på 200 meters höjd kan även rekommenderas. Gemensam middag på hotellet cirka 18.00.

Dag 4. Berlin – Hemorten
Frukost och avresa mot flygplatsen.

Ingår: Flyg t/r · transfers · 3 övernattningar i dubbelrum · 3 frukostar · en lunch · en middag
Tillägg: Enkelrum 875:- · stadsrundtur 100 kronor (förbokas)
Resevaluta: Euro
Speciellt: Incheckat bagage ingår ej f.o.m. avresan 29/11 från Göteborg (Handbagage ingår 55 x 40 x 23 cm, ingen viktbegränsning) .
Andra liknande resor:

Berlin

Berlin

Berlin

Berlin nyår

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se