Berninaexpressen

Storslagna vyer i Schweiz

För tillfället inga fler avgångar

En imponerande reseupplevelse i den schweiziska och österrikiska alpvärlden. En av många höjdpunkter under resan får vi ombord på Berninaexpressen som tar oss med på en fascinerande resa genom enastående natur från de Schweiziska glaciärerna till de Italienska palmerna.

4.5 /5

full star
full star
full star
full star
half star
31 personer ger den här resan helhetsomdömet 4.5 av 5
Anonym
full star
full star
full star
full star
full star
5 / 5
Toppenresa med kanonbra guide - Peter. Han ordnade och fixade mycket bra aktiviteter. Jag och mitt barnbarn är väldigt nöjda.
Nilsson L
full star
full star
full star
full star
full star
5 / 5
Resan till Davos var helt fantastisk! Vi har fått se mäktiga vyer från alptoppar, andats in härlig alpluft och sett riktiga idyller. Hotell Sheraton är ett mycket fint hotell med inomhuspool. Frukosten med champagne gav en lysande start på dagen. Middagen med trerätters-meny smakade alldeles utmärkt. De valfria utflykterna var mycket välorganiserade, strukturerade och hade tydlig information både innan och under utflykterna. Reseledaren PETER EGLI ÄR OERHÖRT PROFESSIONELL på det han gör! Han är mycket kunnig, serviceinriktad, tydlig, informativ, trevlig och humoristisk. Peter Egli såg alla och gjorde sitt yttersta för att alla skulle få det så bra som möjligt. Tack Peter, toppbetyg till dig! Detta var vår första resa med Rolfs flyg och buss men definitivt inte den sista!
IngårIngårFlyg t/r inklusive flygskatter · 5 övernattningar i dubbelrum · 5 frukostar · 3 middagar · Berninaexpressen · utflykter enligt program · reseledare
TilläggTilläggEnkelrum 945:-
ValutaValutaEuro och Schweiziska Franc