Dag 1. Hemorten – Zagreb
Vi flyger till Zagreb. Vår reseledare tar oss till vår buss som kör oss till hotellet för incheckning. Vi övernattar tre nätter på centralt belägna Hotel Dubrovnik. Senare på kvällen bekantar vi oss med varandra under en gemensam middag på hotellet.

Dag 2. Zagreb
Efter frukost gör vi en rundtur i Zagreb med lokalguide till fots i cirka tre timmar. Staden är uppdelad i en nedre del, Donji grad, och en övre, Gornji grad. Övre staden utgör Zagrebs historiska kärna och här ligger många av de mest berömda byggnaderna, såsom katedralen, Lotrščaktornet och Parlamentspalatset. Zagrebs största torg, Ban Jelačićs torg, ligger i nedre staden alldeles i närheten av vårt hotell och är en av julmarknadens centrala platser. Efter lunch på egen hand har vi eftermiddagen fri för egna strövtåg.

Dag 3. Zagreb
Frukost och sedan har vi hela dagen fri för egna aktiviteter. Julmarknaden i Zagreb har under flera år varit med på topplistorna över Europas bästa. Hela staden lyser upp med juldekorationer och belysning och de många stånden har det mesta inom hantverk, lokala delikatesser och viner. Reseledaren kan därutöver lämna förslag till aktiviteter beroende av intresse.

Dag 4. Zagreb – Hemorten
Frukost och utcheckning. Fri tid för lite sista minuten shopping innan vi åker mot flygplatsen för att påbörja vår hemresa.

Ingår: Flyg t/r · 3 övernattningar i dubbelrum · 3 frukostar · 1 middag · stadsrundtur · reseledare
Tillägg: Enkelrum från 1 275:-
Resevaluta: Kroatiska kuna
Speciellt: På avresan 4/12 bor vi på Garden Inn by Hilton i Zagreb.

Andra liknande resor:

Italien & Kroatien

Kroatien

Kroatien rundresa

Rundresa Slovenien

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se